Holdet kommer i finalen til ESL Pro League? – 5. april 2022 15:30

Movistar Riders
Tippet til 16.00
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 5. apr. 00:41
Besøg Unibet

*Reklamelink

Så vi ankommet til play-off delen, hvor 8 hold er placeret i 1/8 dels finalerne via 2/3 pladserne i grupperne, og 4 hold er placeret i kvartfinalen på grund af de vandt puljerne. På dette spil skal vi ud på spanske Movistar Riders kommer i finalen, et hold som meget overraskende vandt deres pulje foran: Players, Liquid og BIG.

Vi er så heldige at Movistar Riders starter i kvartfinalen, hvor de skal møde vinderen af Fnatic – ENCE, for at komme i semifinalen. En kamp hvor de favoritter imod Fnatic, men underdogs mod ENCE.

De skal så op imod i en evt. semifinale: Liquid, Heroic eller Ninjas In Pyjamas, og det så igen her bookmakerne sover i timen, fordi Movistar ender kun ud med en decideret rigtig svær kamp formentlig, som bliver imod Heroic eller Ninjas In Pyjamas (Da de er større favoriter end Liquid).

Movistar Riders burde ikke stå i mere end maks odds 9 stykker på denne her kommer i finalen, og den får 3 units. Limits vil være højere fordi oddset er lavere (bookmakerne arbejder med et profit loft, så jo højere odds jo mindre kan du i snit smide), plus chancen for gevinst er større end i Liquids.

Holdet kommer i finalen til ESL Pro League? – Odds


Holdet kommer i finalen til ESL Pro League? – Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
Units 1/10
Tippet til 1.72
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar