Holbæk B&I – GVI – 23. april 2022 14:00

Holbæk B&I vinder og over 3 mål
Tippet til 2.50
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 21. apr. 22:26
Holbæk buldrer virkelig derudaf i Danmarksserien, pulje 2. I foråret står vestsjællænderne noteret for maksimum point med 12 styks i fire kampe og en målscore på hele 17-1. Senest slog Holbæk det hidtil ubesejret tophold AB Tårnby, og så endda med hele 4-0 på udebane. Det var til trods for, at AB Tårnby forsøgte at forvirre Holbæk og først aftenen inden meddelte at kampen blev spillet på en dårlig græsbane og ikke på kunstgræs. Det vidner også om, at AB Tårnby frygtede Holbæk, og det var der en god grund til. Til trods for det dårlige underlag, så var Holbæk suveræne i samtlige af spillet facetter. Særligt offensivt imponerende de mig. De fandt gode opspilsmuligheder og var virkelig farlige både over kanterne, men i særdeles også centralt, hvor Jannik Skov var de to midtstoppere fra AB Tårnby overlegne. Holbæk var endda uden Mikkel Jensen og Tarik Mourhrib, som ellers også er gode offensivspillere.

GVI kæmper en kamp i bunden af rækken, hvor de akkurat er under den striblede streg, dog á point med B 1908. GVI har ikke haft den ønskede tur i den i denne sæson, og det er særligt offensivt det har haltet. Det har dog set lidt bedre ud i foråret, hvor holdet fra Gentofte har scoret otte mål i fire kampe, hvilket er en klar forbedring fra efteråret, hvor de blot scorede 11 i 14 kampe.

De to klubber mødte hinanden to gange i efteråret. I det første opgør endte det med en 3-1 sejr til Holbæk, mens det endte 1-1 i sæsonens anden opgør mellem de to. Holbæk virker til at være i en klart forbedret udgave sammenlignet med efteråret og umiddelbart ligner det puljens bedste hold i øjeblikket. GVI kan kun overraske, og hvis de kan holde de offensive takter fra de første par kampe i foråret, hvor de bl.a. fik 2-2 mod Tårnby FF, som har rækkens bedste defensiv, så er der virkelig lagt op til en god kamp. Dog har jeg svært ved at forestille mig, at GVI kan holde Holbæk fra scoringer og i sidste ende sejren.

Væddemålet kan laves under 'Byg væddemål'.

Holbæk B&I – GVI Odds


Holbæk B&I – GVI Head 2 Head


Flere Tips

25. mar.
20:30
Units 2/10
Tippet til 2.20
16:00
Units 1/10
Tippet til 1.47
18:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.10
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar