Hobro IK vs Jammerbugt FC – 17. april 2022 16:00

1. Division Kvalifikationsspil | 1. Division
Over 2,5
Tippet til 1.93
Units 6/10
Tabt -6,00
Udgivet 17. apr. 11:34
Der er naturligvis en risiko for, at det bliver en smule låst og med en vis påpasselighed, fordi der er meget på spil i nedrykningskampen. Jeg synes dog, det er skudt helt ved siden af, at over 2,5 giver dette odds, og jeg fornemmer, at markedet læner sig for meget op af de indbyrdes opgør, der begge gik under og som var mere chancefattige, end jeg forventer denne kamp bliver. Man kan bare ikke bruge de seneste indbyrdes opgør til noget som helst, da Jammerbugt har 11 nye spillere på banen, og det er et aldeles anderledes udtryk, man spiller med nu.

Jammerbugt har et hold fuld af unge udenlandske spillere, hvor af flere er på lejeaftaler. Derfor kan man stille spørgsmålstegn ved, om de spiller med den samme "frygt" for at rykke ned, eller om de spiller mere for at vise egne individuelle evner frem på den offensive del af banen. Indtil videre, har det i hvert fald været med et offensivt udtryk, og Jammerbugt har da også spillere, der kan noget på egen hånd. Til gengæld er det sammensatte hold udfordret på organisationen, og det hænger ikke godt sammen, hvilket 15 indkasserede mål i 7 kampe dette forår også vidner om.

Jammerbugt skal da også gå efter sejren, hvis man skal spille sig ind i kampen om overlevelse og med en sejr kan man få fat i Fremad Amager, der er placeret over stregen. Hobro ligger foran med 24 point, men Hobro har vist gode takter og selvom de ser sårbare ud i defensiven, så henter man pænt med point og klarer sig godt offensivt, hvor man har scoret i samtlige seks kampe dette forår.

Den helt simple statistik fortæller da også, at Hobro har spillet 15 ud af 24 kampe over linjen i denne sæson, mens det er sket hele 17 gange ud af 24 for Jammerbugt.

Hobro IK – Jammerbugt FC Odds


Hobro IK – Jammerbugt FC Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
Units 1/10
Tippet til 1.72
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar