Hobro IK vs Fredericia – 25. feb. 15:00

Fodbold 1. Division
Hobro IK
Fredericia
25. feb.
16:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

25. feb.
16:00
Under 2,5
Vundet +3,52

Units

4/10
Under 2,5 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Begge mandskaber har mistet offensive profiler
  • Begge kan klare sig med uafgjort ift. top-6
  • Banen i Hobro er ofte medtaget på denne årstid

Analyse

Det dufter ikke af mange mål i Hobro, når Fredericia gæster. De seneste tre af fire indbyrdes opgør er da også gået under 2,5, og det er heller ikke to mandskaber, der har været voldsomt ivrige efter at spille chancerige kampe i efteråret. Hobro har spillet 10 ud af 18 kampe under 2,5, mens halvdelen er gået under linjen for Fredericias vedkommende.

De to mandskaber har da heller ikke den store grund til at angribe kampen vildt og voldsomt, da det for begge pt. handler om at sikre sig top-6, og så kan man gå på jagt i slutspillet, hvilket nok uanset hvad, ser urealistisk svært ud med AaB og Sønderjyskes forspring – og store kvalitetsforskel. Hobro og Fredericia har 6 og 7 point ned til Hillerød og med få kampe tilbage af grundspillet kan 1 point være godkendt og tæt på en sikring af top-6.

Jeg forventer ikke, at holdene står stærkere offensivt efter vinterens transfervindue. Hobro har solgt topscorer Brajanac, mens Skjellerup også er væk, og de stod for halvdelen af Hobros mål i efteråret. Fredericia har solgt vicetopscorer, Nicklas Røjkjær, mens Tobias Bach er solgt til AGF, og sidstnævnte var ofte en stor kilde til uro med sin power og fart.

Banen i Hobro er sjældent god på denne årstid og næppe i en stand, der giver os poleret fodbold. Fredericia fik et par ordentlige snittere af FCM og Brøndby i vinterens træningskampe, hvor man var udfordret af en smal trup, men også ramte et voldsomt lavt niveau og tabte kampene med 7-0 og 9-0. Der er sandsynligvis blevet kigget lidt ekstra på defensiven, og med de offensive salg, så tror jeg ikke, man angriber unødigt meget.

Flere spilforslag

24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Ludogorets Razgrad vs Dinamo Minsk Champions League Kvalifikation
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Frankrig U23 vs USA U23 Sommer OL Grp. A
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Vitoria vs Flamengo Serie A
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs AGF 3F Superligaen

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar