Hobro IK vs Fredericia – 20. apr.

Fodbold 1. Division
Hobro IK
Fredericia
20. apr.
15:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

20. apr.
15:00
Over 2,5
Vundet +3,60

Units

4/10

Tip-boosters:

  • Seneste opgør mellem de to var chancerig
  • Begge kan spille frit, da de ikke har noget på spil i rækken
  • Fredericia især et offensivt anlagt fodboldhold

Analyse

Jeg har jagtet disse spil flere gange i rækken dette forår og succesen har ikke helt været som forventet. Alligevel synes jeg igen, der er et godt incitament for at spille over 2,5 til dette odds. Hobro og Fredericia er placeret som henholdsvis nr. 6 og 5 i oprykningsspillet til Superligaen og med en afstand på 17 og 18 point til oprykning, så er det umuligt for mandskaberne at spille sig ind i kampen om oprykning.

Om man bliver nr. 5 eller 6 – eller for den sags skyld nr. 3 er stort set ligegyldigt, og derfor bliver disse kampe også mindre vigtige for holdene, fordi der intet er på spil. Naturligvis spiller de for at vinde, men det kan godt blive mere afslappet, når der ikke er så meget på spil. Så bliver lysten og risikovilligheden til at angribe ofte større, og det tror jeg kun vil stige i takt med, at man kommer tættere på sommerpausen. For den enkelte spiller handler det også om at vise sig frem og her er målpoint selvfølgelig afgørende.

I det seneste opgør mellem de to mandskaber i Hobro, vandt Fredericia 2-0, selvom Hobro skabte 1,63 på xG og havde pænt med chancer til at komme på tavlen. Der var masser af chancer og afslutninger i kampen, og jeg forestiller mig bestemt ikke, at det bliver mindre offensive udtryk denne gang, hvor begge hold er i en anden position med endnu en sæson sikret.

Fredericia er et ret offensivt anlagt hold, og selvom man har mistet offensive profiler til dette forår med salg af Adam Jakobsen, Tobias Bach og Nicklas Røjkjær, så er der fortsat andre stærke offensive kort med unge Christian Gammelgaard og Frederik Carstensen, som blev dobbelt målscorer i pokalsemifinalen mod Silkeborg IF, som han er ejet hos.

Fredericia har spillet 2 ud af 3 slutspilskampe over linjen og 2-0 nederlaget til SønderjyskE senest burde i den grad også være gået over, men der kom utroligt nok ikke et mål i den sidste halve time i en kamp, hvor Fredericia også scorede et godt stykke over 1 på xG trods 0 scoringer.

Hobro har også mistet offensive kort med topscorer Muamar Brajanac, som er draget til Randers. Hobros 7 forårskampe er da også kun endt med 2 over-kampe, men det skal nævnes, at der i samtlige kampe har været min. 2 scoringer, og det er et ret vildt snit ift. antallet af under-kampe – særligt med tanke på, at xG i de fleste kampe er landet omkring 3 som minimum. Jeg satser på, at holdene får åbnet ballet tidligt, og at sigtekornet er lidt bedre indstillet i dette opgør end de seneste øvrige.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar