Hobro IK vs AaB – 12. apr.

Fodbold 1. Division
Hobro IK
AaB
12. apr.
19:30
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

12. apr.
19:30
AaB vinder + Over 2,5 mål
Tabt -4,00

Units

4/10
AaB vinder + Over 2,5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • To hold, der kan spille frit og AaB som laver mange mål
  • Hobro har mistet profiler til forårssæsonen
  • AaB kommer til at nyde god opbakning

Analyse

AaB er langt foran og kan næsten sikre sig oprykning med en sejr ude over Hobro. De har revanche til gode fra seneste opgør mod Hobro og med mange AaB-fans i ryggen en fredag aften, så bør det blive offensivt og underholdende og med en klar jagt på 3 point. AaB har da også vist fin form i foråret med 4 sejre og 2 uafgjorte i 6 kampe. I seneste runde blev det dog ødelagt af Oliver Ross’ røde kort, men man holdt stand med 2-2.

Der har været masser af mål i AaB’s seneste kampe, hvor 5 af 6 kampe er gået over, og hvor det kun var topkampen mod SønderjyskE, der ikke blev til en målrig affære. AaB har et kvalitetsmandskab, hvor unge spillere også er begyndt at byde ind og med Hobro, der har solgt deres 1. keeper, deres topscorer og deres vicetopscorer, så skal AaB simpelthen være klare favoritter kontra det omvendte opgør, hvor man tabte.

Hobro har set udfordrede ud i foråret, selvom man har skrabet pænt med point sammen. Man tabte 2-0 til SønderjyskE trods udvisning til hjemmeholdet, mens man fik hentet 1-1 i hjemmekampen mod Kolding forinden, men afgav forfærdeligt mange chancer og en xG på over 2,5 til Kolding. Hobros kampe har trods færre mål faktisk været chancerige, og selvom AaB er et langt stærkere hold, så har man set i de øvrige kampe, at de også kommer til at afgive chancer.

Derfor tror jeg også, flere scoringer er påkrævet AaB, hvis de skal vinde, men det har de helt sikkert også kvaliteterne til mod et Hobro-mandskab, der absolut intet har at spille for udover æren. Oprykningsspillet er næsten afgjort, og jeg tror, vi vil se flere og flere målrige kampe, hvor man slækker mere og mere på den defensive disciplin.

Det er naturligvis en svækkelse, at AaB er uden karantæneramte Oliver Ross, men med folk som Adedeji, Mathias Jørnesen, Bakiz og Helenius, så bør der være rigeligt med offensiv kvalitet til at true en vaklende Hobro-defensiv.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar