18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 841,7
TBP 106,7%
Hitrate 47,0%

Hobro-Hvidovre-24. April 2021 14:00

Units 4/10 Vandt
Hobro vs Hvidovre
Uafgjort
April 24, 2021 13:30
Udgivet April 24, 2021 08:02
Kamp: Hobro – Hvidovre
Tip: X
Odds: 3,30
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lidt alá Vejle – SønderjyskE, hvor X’et er blevet et ”public bet”, så øjner jeg det samme i dette opgør mellem Hobro – Hvidovre. Det ligner i den grad, at der er gode muligheder for en pointdeling i en kamp mellem to hold, der ”bare” skal holde Vendsyssel, Skive og Kolding på afstand. Vendsyssel og Kolding delte i porten fredag, mens Skive skal en tur til Amager og næppe kan betegnes som favoritter.

Dermed kan et enkelt point til Hobro og Hvidovre være udmærket, da man så vil holde et forspring på 5 og 7 point til under stregen. Det vil være ganske solidt med seks runder igen, når man tager højde for de mange indbyrdes opgør.

Oddset er sandsynligvis i vejret, fordi de to mandskaber spillede en vild 4-3 kamp senest, de mødtes i Hobro. Her var omstændighederne dog meget anderledes, og Hvidovre i en opadgående formkurve. Hobro vil muligvis gå efter sejren her, men man har set horrible ud den seneste tid, hvor man ikke har vundet i nedrykningsspillet endnu og blot scoret et enkelt mål i 5 kampe. Derfor kan man næppe være utilfredse, hvis det skulle blive til en pointdeling, og Hobro så da også ganske tilfredse ud med 0-0 mod Fremad Amager senest. Man kreerede ikke meget og med tanke på Pål Kirkevold og øvrige offensive aktivers niveau, så er der en grund til, at man ikke scorer flere mål.

Hvidovre ligger lunest i svinget, og de tager gerne et enkelt point med fra Hobro. Deres defensiv har den seneste tid set en smule stærkere ud, og Hvidovre har efterhånden vænnet sit til dårlige græsbaner, hvor man ikke kan spille så poleret fodbold.

Jeg tror ikke, vi vil se hold, der satser voldsomt, hvis det står 0-0 eller 1-1, og derfor er prisen for høj. Man kan også vælge en anden variant, der hedder X + Under 2,5 til 4,33 hos Bet365.


Hobro – Hvidovre Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. april 2021 08:19.

Hobro – Hvidovre Head 2 Head


Skriv et svar