18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

HJK-Buducnost Podgorica-6. July 2021 18:00

Units 1/10 Vundet
HJK vs Buducnost Podgorica
HJK vinder
6. juli 2021 18:00
bwin
Tippet til 1.75
Udgivet 5. juli 2021 11:20
Champions League, kval.
Finske HJK er igen i førertrøjen i Finland mens Buducnost fra Montenegro nemt vandt deres liga sidste sæson. Finnerne er i kampform og det bedre hold.


HJK har vundet tre af de sidste fire mesterskaber i Finland og har efter 11 kampe allerede ni point ned til nr 2. Af de 11 er ti kampe vundet og blot fem mål er lukket ind. De anden bedste i Finland er nok ikke langt fra de bedste i Montenegro i forhold til niveau. HJK har et stærkt hold med den erfarne colombianske back Murillo, midterforsvar og tidligere landsholdet spiller Moren, den Superliga kendt Halsti, midtbanemand Valenčič samt angriberne Henrique og brødrene Riku Riski og Roope Riski der ligeledes har landsholds erfaring.

Buducnost er dominerende hjemme i Montenegro med to mesterskaber i træk og en top 2 placering de sidste 6 sæsoner. Truppen har også seks mand der alle har spillet landskampe for Montenegro. Midtbanemand og topscorer Božović, angriber og næst topscorer Ivanović samt målmand Dragojević. Ingen af dem er dog faste omkring landsholdet og fælles for alle er at de er i start/midt 30'erne. Buducnost har spillet ni Europæiske kampe de sidste 3-4 år. Det har resulteret i sejre over Astana fra Kazakhstan og Trans fra Estland men ellers seks nederlag og et par uafgjorte.

HJK kommer til kampen i kampform. De er igen i år dominerende i Finland og har et fornuftigt hold. Buducnost er lige så i Montenegro men kommer fra en mindre pause (+ træningskampe), og gør sig sjældent positivt bemærket i Europa. Deres profiler er oppe i årene og de har trods alt en returkamp på hjemmebane at afgørende det i. Gode chancer for at HJK kommer ud og beviser de er favoritvædigheden værdig.

HJK – Buducnost Podgorica Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

HJK
Buducnost Podgorica
Odds are subject to change. Last updated 6. juli 2021 17:57.

HJK – Buducnost Podgorica Head 2 Head


Skriv et svar