Hillerød Fodbold vs Thisted – 14. maj 2022 14:00

2. Division
Uafgjort
Tippet til 3.40
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 13. maj 2022 22:56
Det er et enormt vigtigt opgør, der venter, når Thisted gæster Hillerød i en direkte duel om at besætte oprykningspladsen i 2. division sammen med Næstved. Thisted har haft et stærkt forår og har hentet ind på Hillerød i det, der er endt som en tvekamp om oprykningspladsen, da Næstved er stukket af, mens de tre øvrige er et godt stykke efter.

Jeg tror, det bliver en aldeles tæt affære, og jeg tror, det bliver meget taktisk og med stor respekt for hinanden, da et nederlag vil være ekstremt kostbart, mens en pointdeling sagtens kan gå for begge. Der venter nemlig seks runder, og de to mandskaber har sågar hinanden igen i Thisted senere på foråret.

Med uafgjort vil Thisted fortsat bevare mulighederne for at afgøre det selv, mens Hillerød vil holde sig i førerpositionen, og det kan hurtigt blive en kamp, hvor holdene spillere mere for at undgå end for at opnå. Begge mandskaber er relativt stærke defensivt med kun 31 indkasserede mål i sæsonens 26 kampe, og det seneste opgør mellem de to mandskaber var et særdeles chancefattigt møde, der endte 0-0, hvor holdene scorede 0,87 og 0,68 på xG.

Begge hold er ret godt organiserede og Thisted spiller med en meget disciplineret defensiv, hvor man også er påpasselige i angrebsspillet. Ofte bliver det med stor fokus på restdelen, fordi man overlader meget til Yao Dieudonne og Mikkel Agger, som er skarpe i front, men ofte efterladt til sig selv.

Hillerød har deres profil og topscorer Asger Højmark tilbage efter korsbåndsskaden, og han bombede mål ind i efteråret inden sin skade. Den fysisk stærke angriber spillede en halvleg i seneste runde, da man tabte 3-0 til Næstved og absolut intet skabte. Asger Højmark er næppe i fuld vigør endnu, og det svækker naturligvis Hillerøds offensive muligheder.

Tendensen i denne sæson har ikke været så målrige kampe i 2. division og med to stærke defensive tror jeg ikke, det bliver målrigt her taget kampens betydning i betragtning. Med det in mente, så er 3,40 på krydset aldeles fornemt.

Hillerød Fodbold – Thisted Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Hillerød Fodbold
Thisted
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 14. maj 2022 13:58.

Hillerød Fodbold – Thisted Head 2 Head


Flere Tips

25. maj 2022
Units 5/10
Tippet til 2.75
21:00
Units 1/10
Tippet til 1.89
26. maj 2022
02:30
Units 5/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar