Hillerød Fodbold-SønderjyskE-1. September 2021 17:15

Hillerød Fodbold vs SønderjyskE
Hillerød Fodbold +1.75 (AH)
17:15 1. september 2021
Tippet til 1.90
Units 2/10
Tabt
Udgivet 31. august 2021 14:17
Hillerød Fodbold har i de seneste tre sæsoner haft fornemt besøg i pokalturneringen, hvor tre af de største Superligaklubber har været forbi det nordsjællandske. I 2018 var Alexander Zornigers Brøndby forbi i anden runde, i 2019 var det FCKs tur til at gæste Hillerød og i sidste sæson var det OB. Fælles for de tre kampe var, at Hillerød kom foran i alle kampe. I 2018 kom Brøndby stærkt igen og vandt 4-1, men i de to seneste opgør bød Hillerød op til dans indtil dommerens sidste fløjt. Særligt i 2019 var Hillerød tæt på at overraske alt og alle. Viktor Fischer fik udlignet med lidt over 10 minutter igen af den ordinære spilletid, derefter formåede Hillerød at holde stand, men måtte kapitulere i straffesparkskonkurrencen, hvor københavnerne sikrede sig avancement. I 2020 scorede OB hurtigt to gange efter Hillerøds føringsmål i første halvleg, mens det forblev målløst i anden halvleg og dermed var OB videre med 1-2.

I de ovennævnte kampe har modstanderholdet fra Superligaen stået i odds 1,05-1,08, hvilket er væsentligt lavere end SønderjyskE. Det hænger højst sandsynligt sammen med SønderjyskEs halvdårlige sæsonstart, men også at Hillerød har udviklet sig over de seneste par år, hvor de bl.a. har fået en stor trænerkapacitet i Christan Lønstrup ind.

Hillerød klarede cuttet i 2. diivison i sidste sæson og spiller dermed stadig i landets tredjebedste række. Her har de orangeklædte nordsjællænderne fået en godkendt start og indtager pt. en fjerdeplads, hvor de kun har tabt til førerholdet fra Næstved og bl.a. slået nedrykkerne fra Skive med 3-1. I første runde af pokalturneringen slog Hillerød Skovshoved med hele 4-0, og beviste dermed at de tager turneringen seriøst.

SønderjyskE har fået en tung start på Superligaen under den nye træner Michael Boris. Kun en sejr over bundproppen Vejle er det blevet til. Særligt offensiven har været fraværende og selvom SønderjyskE scorede to mål i deres seneste kamp mod Viborg, så er det svært at se, at SønderjyskE går målamok i en pokalkamp en hverdagsaften i Nordsjælland. I dag (tirsdag) har de sagt farvel til AK Jacobsen. Der har været stor udskiftning i truppen i løbet af sommeren, og selvom Michael Boris måske vil bruge pokalkampen til at få sammenspillet en del af de nye spillere og dermed ikke sparer spillere i samme grad, som man før har set, så er det tvivlsomt om de nye spillere kan sætte sig op til en kamp på Secma Ground, som Hillerøds hjemmebane hedder.

Et par flotte pokalpræstationer i de seneste sæsoner skal følges op, og motivationen bør klart tale til Hillerøds fordel, selvom SønderjyskE har været i pokalfinalen de sidste to sæsoner. Med tanke på, at Hillerød har formået at score i de seneste tre sæsoners møde med Superligaklubber og at SønderjyskE har det svært offensivt i øjeblikket, så bør kampen blive tættere end forventet. Hillerød giver ikke op uden kamp, som de har vist tidligere. Fin betaling på at Hillerød maksimum taber med ét mål, men man får halvdelen af indsatsen tilbage på en tomåls-sejr til SønderjyskE.

Hilleru00c3u00b8d Fodbold – Su00f8nderjyskE Odds


Hilleru00c3u00b8d Fodbold – Su00f8nderjyskE Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar