18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hillerød Fodbold-Kolding IF – 20. November 2021 13:00

Units 5/10 Vundet
Hillerød Fodbold vs Kolding IF
Under 2.5 mål
20. november 2021 13:00
Mr Green
Tippet til 2.38
Udgivet 19. november 2021 23:56
Jeg har brændt nallerne på under-spil i Hillerøds kampe et par gange for at opleve målorgier. Bl.a. i 5-3 kampen mod FA 2000 og senest i 7-0 sejren over Brabrand. Nu møder man dog et stærkere hold, som har haft en svær sæsonstart, men som ser en smule stærkere ud end i sæsonstarten, hvor man var frygtelige. Kolding har dog stadig udfordringer med at lave mål, selvom man ganske vist slog Næstved 5-0 i seneste runde.

Det skal dog nævnes, at både Thomas Mikkelsen og Ngongo Iversen er retur fra skader, men Mikkelsen har på ingen måde været skarp i Kolding-trøjen, mens Iversen nok skal bruge noget tid til at ramme formen og næppe starter inde. Wilkins var også tilbage fra karantæne og Christian Kudsk kom ind fra bænken og lavede hattrick, hvorfor han også må være i betragtning til en startplads.

Kolding har et stærkt hold, men trods deres trup og flotte setup, så har man skuffet fælt, og det siger meget, at man inden sejren over Næstved blot havde scoret 11 mål i 15 kampe. Næstved har umådeligt svært ved at skabe chancer, og Hillerød er blandt de stærkeste hold, mens det på en svær græsbane heller ikke bliver nemt at sætte god fodbold sammen.

Hillerød har modsat Kolding deres topscorer ude, og selvom de har scoret mange mål de seneste kampe, så er fraværet af Asger Højmark tungt, da han med 13 mål har haft kæmpe betydning for Hillerøds succes. Selvom Hillerød har en høj målscore, så er 9 af 16 kampe faktisk gået under 2,5 mål, og markedet overreagerer på baggrund af storsejren over Brabrand og det seneste opgør mod HIK. Her møder man nemlig et stærkere organiseret hold.

Kolding har spillet 10/16 kampe under 2,5 i sæsonen. I det omvendte opgør mod Hillerød formåede man stort set ikke at skabe chancer, og man havde efter en tidlig føring meget begrænset possession. Jeg tror, det bliver en krig på midtbanen, hvor begge hold får svært ved at skabe chancer, og jeg synes oddset på under 2,5 er helt enormt højt.

Hillerød Fodbold – Kolding IF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 15:26.

Hillerød Fodbold – Kolding IF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar