18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hillerød Fodbold-HIK-7. August 2021 14:00

Units 4/10 Vundet
Hillerød Fodbold vs HIK
Over 2.5 mål
7. august 2021 14:00
ComeOn
Tippet til 1.86
Udgivet 6. august 2021 19:48
Sæsonstart i ’den nye’ 2. division, hvor to af rækkens to formodede bedste mandskaber står overfor hinanden, nemlig Hillerød og HIK som endte henholdsvis nummer fem og nummer to i sidste år 2. division Øst.

Der har været gang i svingdøren i løbet af sommeren i Hillerød, hvor der både har været afgange, men også en del tilgange til Christian Lønstrups tropper, heriblandt den tidligere Vanløse-angriber Asger Højmark og den offensive profil Jonas Hemmingshøj, som spillede i Brønshøj i sidste sæson. Offensive kræfter til en i forvejen stærk trup. Hillerød har spillet to registrerede træningskampe i løbet af sommeren. Her er det blevet til 3-2 over Næstved og 1-1 mod Frem. I midtugen spillede Hillerød sig sikkert videre i pokalen, da de slog Skovshoved med 4-0.

HIK havde en rigtig fin sæson i fjor, hvor de længe lignede det eneste hold, der kunne drille suveræne Nykøbing FC i toppen af 2. division Øst. I slutningen af sæsonen gik HIK dog i stå, men endte ikke desto mindre på andenpladsen. HIK har dog sagt farvel til et par af deres største offensive profiler i form af Yousef Salech, som Brøndby har hentet, og Mohamed Al-Naser, som nu er i Hvidovre. Dog har de hentet et par kendte navne i divisionerne, hvor særligt Aleksandar Lazarevic er kendt som en målsluger i 2. division. HIK har tabt 3-2 til 1. divisionsklubben Fremad Amager i opstarten, og er også ude af pokalen efter et 2-1 nederlag til B93 for nylig.

Umiddelbart bør Hillerød stå en smule stærkere i forhold til sidste sæson, mens HIK måske ser en anelse svækket ud – i hvert fald offensivt. Dog bør HIK stadig være blandt de bedste hold i 2. division, som man så i sidste sæson, og derfor bør de også kunne drille Hillerød.

De to nordsjællandske klubber har mødt hinanden 10 gange siden 2018 og i ni af kampene er det endt med over 2,5 mål, hvor kun en 1-1-kamp fra 2018 skiller sig ud. Det seneste opgør endte med 3-0 til Hillerød, men det er den eneste gang, hvor begge hold ikke har scoret i de seneste 10 indbyrdes opgør.

Det er to offensivt indstillede mandskaber, og som man kan læse ud fra de indbyrdes opgør, så plejer det at være ganske underholdende og målrigt, når de to hold møder hinanden.

Hilleru00c3u00b8d Fodbold – HIK Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Hillerød Fodbold
HIK
Odds are subject to change. Last updated 7. august 2021 13:55.

Hilleru00c3u00b8d Fodbold – HIK Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar