Heroic – Evil Geniuses (Map 1) – 1. april 2022 16:00

Heroic -3,5 runder (map 1)
Tippet til 1.75
Units 2/10
Vundet +1,50
Udgivet 1. apr. 00:41
Besøg LeoVegas

*Reklamelink

Danske Heroic skal møde amerikanske Evil Geniuses, to hold som har fået vidt forskellige start på turneringen. Heroic har lagt sig fra land med 2-0 over Complexity, og 2-1 over danske Astralis, mens Evil Geniuses har tabt 0-2 til Astralis og 0-2 til CIS holdet Natus Vincere.

Dette spil bygger sig både på Heroic ser gode ud, men også EG (Forkortet navn) har set temmelig svage ud. Heroics marts måned har været super solid med 10 maps ud af 11 vundet, de har haft fint styr på de hold som man kan forvente at være på EG's niveau eller bedre, såsom Complexity og Copenhagen Flames (som er markant stærkere hold end EG).

Omvendt har EG tidligere på året spillet nogen okay maps og ret tætte kampe, men igen imod hold hvor jeg ikke vurdere tæt på Heroics niveau, og de 2 hold de har mødt hidtil på Heroics niveau i form af Astralis og Natus Vincere, jamen der er ganske enkelt bare kommet til kort. Der mangler kvaliteten generelt set i snit hele vejen rundt ligner det, selvom de på dagen kan ramme et ganske højt niveau, så ligner det ikke det er den her turnering de skal vise det i indtil videre. Det bakkes også fint op af det er holdet med den dårligste rating af de 24 hold hidtil som er med i turneringen, selvom det er få maps, har de kun fået 2, 10, 9 og 8 runder i de første 4 maps (hvor der spilles først til 16)

Rent map veto wise, så føler jeg ikke ud fra det jeg har set, at der et et map hvor man stopper op og tænker: Der skal EG have en klar taktisk fordel, eller et map hvor Heroic ser meget svage ud på.

Bans: Dust2 (Heroic) / Ancient (EG)
Picks: Map poolen er meget åben på de sidste 5 maps, og det ærlig talt ret svært og sige præcis hvilket map de 2 hold vælger ud, men et skud for hoften, med de 2 maps jeg tror vi kan se i spil som de 2 første: Inferno (Fordi EG ikke haft succes på Vertigo eller Overpass i de 2 første kampe) Men holder bestemt døren åben for de 2 maps også. Mens Heroic tror jeg godt kan finde på at vælge Mirage eller Nuke, men de kan også finde på Overpass, hvis EG ikke vælger den.

Der er iøvrigt andre bookmakere med lignede odds næsten, Bet365 har f.eks. 1,72.
Derudover vil jeg tilføje mine units kører fra 1-5 units.

Heroic – Evil Geniuses Odds


Heroic – Evil Geniuses Head 2 Head


Flere Tips

5. dec.
16:00
Units 1/10
Tippet til 2.10
18. dec.
18:00
Units 2/10
Tippet til 8.31
15:59
Units 2/10
Tippet til 17.00

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar