Herning Blue Fox-Rungsted Ishockey-4. October 2021 19:00

Herning Blue Fox vs Rungsted Ishockey
Herning Blue Fox vinder
19:00 4. oktober 2021
Tippet til 2.00
Units 4/10
Tabt
Udgivet 3. oktober 2021 21:32
To formstærke hold mødes mandag aften i Herning, hvor Herning dog kom lidt ned på jorden igen, mens Rungsted har to sejre i træk nu. Rungsted har en vigtig kamp i Champions Hockey League på onsdag i Frankrig, hvilket kan bringe noget fokus væk fra denne kamp.

Derfor skal du spille den:
Herning havde en lille svipser senest mod Esbjerg Energy på udebane, hvor det blev til et nederlag i overtiden, men Herning kommer med fem sejre i de seneste seks kampe, hvor man bl.a. også har besejret Rungsted Seier Capital på udebane med 0-2. Herning har spillet rigtig godt, hvilket også har givet sejre på 7-0 over SønderjyskE på hjemmebane samt 1-4 på udebane i Frederikshavn.

Rungsted har en meget vigtig kamp i Champions Hockey League i Frankrig bare 48 timer efter, at den kamp er slut. Om de tager direkte fra Herning og derned, eller om de tager hjem først og afsted tirsdag, så vil denne kamp miste noget fokus fra Rungsted.

Herning har vundet tre af de seneste fire kampe over Rungsted, hvor den ene sejr kom på hjemmebane. Herning har vundet to af de seneste fire hjemmekampe mod Rungsted Seier Capital, mens Herning dog også kun har tabt en enkelt i ordinær tid. Ellers har det været tætte kampe, der er spillet mod hinanden.

Det skal du holde øje med:
Rungsted Seier Capital er kommet op i gear igen. Efter en dårlig sæsonstart, så tog man en sejr i Aalborg, hvilket man udnyttede de muligheder, som Aalborg gav dem. Senest blev det til en sejr over Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane, hvor Rungsted kæmpede sig tilbage efter at have været nede med 1-3 efter 1. periode.

Jo længere tid, at stillingen er meget lige, så vil Rungsted invistere krafter i kampen, for der er også vigtige point på spil i forhold til Final4 slutspillet. Men skulle Henring får en hurtig føring på et par mål, så vil deres fokus glide over på CHL-kampen, onsdag aften.

Herning mangler en vigtig forward i Miska Humaloja, men han har været ude i et par kampe efterhånden, og det er gået godt med resultaterne alligevel.

Team News:
Herning Blue Fox er uden Miska Humaloja (forward), men ellers i stærkeste opstilling. Derudover er der sandsynligvis debut til finske Mikko Kuukka (back), der er kommet ind for at forstærke defensiven ved Herning.

Rungsted Seier Capital var senest uden Nichlas Hardt (forward), Gustav Green (forward) og Hampus Gustafsson (forward), hvilket svækker offensiven en del. Hardt har været ude hele sæsonen, mens Green og Gustafsson er nye skader.

Indbyrdes:
Herning har vundet to af de seneste fire hjemmekampe mod Rungsted i ordinær tid, mens det kun samlet er blevet til et nederlag i de seneste seks kampe. Dog har det været tætte kampe mellem to af de store hold i Danmark.

"Let's Beat The Bookies"

Herning Blue Fox – Rungsted Ishockey Odds


Herning Blue Fox – Rungsted Ishockey Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar