18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Herlev – Næsby-25. September 2021 14:00

Units 4/10 Vundet
Herlev vs Næsby
2
25. september 2021 14:00
bwin
Tippet til 2.35
Udgivet 25. september 2021 06:57
Dette er næsten mere et spil imod Herlev, end det er på Næsby. Fynboerne har faktisk en fin trup med en god blanding af unge talenter og erfarne kvalitetsspillere, og Næsby har da også vist et godt niveau i flere kampe, men har været uheldige og burde f.eks. have vundet over Young Boys i forrige runde, hvor man førte 3-1, mens man også var stærkest i et par uafgjorte opgør mod Dalum og Lyseng.

Det har været lidt symptomatisk for Næsby, at de ikke har kunnet afgøre kampene på trods af stor dominans med bolden. Jeg forventer også, at Næsby kommer til at sidde på spillet i dette opgør, og trods deres bundplacering, så er det en tæt række, hvor jeg ikke vurderer Næsby til at være det næstdårligste holde. To point skiller nr. 5 og nr. 11, men det er som om, markedet tager for meget højde for bundplaceringen her.

Herlev ligger sidst og har altså tabt 6 ud af 8 kampe. Herlev lukker mange mål ind og er bl.a. udfordret på keeperposten. Man har tabt til de to jyske oprykkere i de to seneste runder, og selvom man kun tabte 1-0 og 2-1, så var man presset med bolden og tabte begge opgør på xG, hvor både Lyseng og Young Boys trykkede Herlev tilbage på banen fra start.

Jeg vurderer, at Næsby er endnu stærkere på kuglen end disse to hold, og derfor forventer jeg også, at det bliver med et fynsk pres fra start, som skal have gode muligheder for at ende ud i scoringer. I hvert fald er 2,35 i min optik klar værdi.

Herlev – Næsby Odds


Herlev – Næsby Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar