Herlev Eagles-SønderjyskE-30. September 2021 19:00

Herlev Eagles vs SønderjyskE
Herlev Eagles vinder
19:00 30. september 2021
Tippet til 2.70
Units 4/10
Tabt
Udgivet 29. september 2021 23:45
Torsdags kamp fra Herlev, hvor der står vigtige point på spil til Final4. Herlev er stærke på hjemmebane, hvor de vinder de fleste kampe, mens SønderjyskE kæmper noget med spillet. Skadesmæssigt er der en lille fordel til Herlev, der dog har haft en dags hvile mindre end SønderjyskE.

Derfor skal du spille den:
Herlev er stærke på hjemmebane, hvor de fleste hold har haft det svært i denne sæson. Herlev har vundet de seneste tre kampe på hjemmebane, hvor de har tabt til Rungsted efter overtid og coronakampen mod Frederikshavn. Herlev spiller fysisk ishockey, hvor de gerne vil slå modstandernes spil i stykker.

Herlev mangler kun en forward til kampen, der også var ude senest i Herning, hvor Herlev fik et større nederlag, men det var på udebane, mens Herlev er meget stærkere på egen is. SønderjyskE mangler et par vigtige spillere, og de har ikke fået deres spil til at hænge sammen i flere kampe, hvilket var meget tydeligt i 7-0 nederlaget mod Herning Blue Fox.

Jeg har også taget spillet grundet, da de europæiske markeder åbnede omkring 2,45ish, hvilket var det, som jeg regnede med, men Asien åbnede i 2,70 og de europæiske markeder fulgte efter, og det er for højt synes jeg.

Det skal du holde øje med:
SønderjyskE er ikke et dårligt hold, og de kommer også igang på et tidspunkt. SønderjyskE havde fokus på defensiven senest mod Frederikshavn, hvor de kun lukkede et mål ind. Offensivt har SønderjyskE et godt hold, der dog har et par mangler.

Mange hold har det svært på udebane i Herlev, men SønderjyskE har haft en god stime i Herlev, hvor SønderjyskE kun har tabt to af de seneste 10 kampe. SønderjyskE har vundet de seneste seks kampe, som de har spillet i Herlev.

SønderjyskE spillede senest i mandags, mens Herlev spillede i Herning, tirsdag aften, så SønderjyskE har haft en dag ekstras hvile, mens Herlev også havde en lang tur hjem fra Herning.

Team News:
Herlev Eagles var senest uden Magnus Molge (forward), hvilket er en svækkelse af Herlevs offensiv.

SønderjyskE var uden Rasmus Lyø (back), Yannick Vedel (forward) og Mikkel Jensen (forward) senest, og der er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i kampen.

Indbyrdes:
SønderjyskE lader til at være et af de hold, der har det godt i Herlev. Af de seneste 10 indbyrdes kampe har Herlev kun vundet to af dem i ordinær tid, men de ligger tilbage i januar 2019 og 2018, så de har ikke nogen værdi for spillet.

"Let's Beat The Bookies"

Herlev Eagles – SønderjyskE Odds


Herlev Eagles – SønderjyskE Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar