18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Herlev Eagles-Rungsted Ishockey-31. August 2021 19:00

Units 3/10 Tabt
Herlev Eagles vs Rungsted Ishockey
Herlev Eagles vinder
31. august 2021 19:00
bwin
Tippet til 4.20
Udgivet 30. august 2021 16:52
Nordicbet i odds 4,25

Endelig tid til Metal Ligaen, hvor der spilles et sjællandsk lokalbrag som den eneste kamp denne tirsdag aften. Herlev har fået nogle flotte resultater i opstarten på sæsonen, mens Rungsted sandsynligvis har kig på et par vigtige udekampe i Champions Hockey League, fredag og søndag aften, hvilket kan tage fokus fra denne kamp.

Derfor skal du spille den:
Det er tidligt på sæsonen, og der kan sagtens komme overraskelser i flere kampe. Herlev har spillet godt i deres træningskampe udfra, hvad jeg har hørt og læst mig frem til, og har fået flotte resultater. Herlev har skiftet en del på holdet, men det ser ud til at man har mistet lidt bredde på holdet, hvilket kan blive afgørende i en lang sæson.
Rungsted har et par vigtige kampe i Champions Hockey League på udebane på fredag og søndag, hvilket sandsynligvis vil tage fokus fra denne kamp. Med et par gode resultater, så har man en gylden mulighed for at blive det første danske hold, der går videre fra gruppespillet i Champions Hockey League.
Herlev har altid været et svært sted at spille, hvor fans altid giver 100% på lægterne, og jeg forventer også, at de kommer til det til denne kamp, selvom det er en tirsdag aften. Men det er lokalopgør, og den første gældende kamp i halvandet år, hvor der har været mulighed for en stor del tilskuere.

Det skal du holde øje med:
På papiret er Rungsted et bedre hold, og jeg har også Rungsted i toppen af ligaen, mens jeg har Herlev i bunden af ligaen. Så det er et lille langskud. Rungsted kommer som forsvarende mestre, og de vil sandsynligvis have god energi på holdet til denne kamp.
Herlev har ikke vundet nogen af de seneste fem kampe på hjemmebane i Metal Ligaen mod Rungsted Seier Capital, men det har været tætte kampe, hvor det har været de små ting, der har afgjort kampene.
Rungsted kommer til kampen med nogle flotte resultater i træningskampene, og det vil naturligvis give dem et godt boost.

Team News:
Det har ikke været muligt at finde noget ekstraordinært på dette punkt på nogle af holdene, og derfor bliver indsatsen også holdt nede.

Indbyrdes:
Kigger man på de indbyrdes kampe, så er det ikke et spil, som man skal spille. Herlev har ikke vundet i nogle af de seneste fem hjemmekampe i Metal Ligaen mod Rungsted Seier Capital, men flere af dem har været tætte kampe.

"Let's Beat The Bookies"

Herlev Eagles – Rungsted Ishockey Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. september 2021 02:31.

Herlev Eagles – Rungsted Ishockey Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Man må sige, at vi var rigtig godt inde. Herlev førte 3-0, 4-1 og 5-3, men endte med at tabe kampen med 5-6 i overtid.
    Pinny endte i 3,23 for spillet, da kampen startede.

Skriv et svar