Herlev Eagles-Roedovre Mighty Bulls-17. September 2021 18:00

Herlev Eagles-Roedovre Mighty Bulls
Herlev Eagles -0,5
18:00 17. september 2021
Tippet til 2.15
Units 4/10
Vundet
Udgivet 16. september 2021 22:46
Herlev har startet sæsonen rigtig godt, hvor det er blevet til flotte sejre over Aalborg og Rungsted, mens man tabte coronakampen mod Frederikshavn. Rødovre har været meget mere svingende, og Rødovre mangler et par forwards, og spiller deres 3. kamp på fem dage her.

Derfor skal du spille den:
Herlev er startet sæsonen rigtig godt, hvor de har hentet to sejre i ordinær tid over Aalborg på hjemmebane og Rungsted på udebane. Herlev har også hentet point på hjemmebane mod Rungsted, hvor de kunne takke sig selv for, at det ikke blive til mere end et point.
Herlev er uden skader til kampen, og Herlev ligner ikke et tophold, men når de er uden skader og på hjemmebane, så går det dem bedre. Rødovre er uden et par forwards, hvilket svækker bredden på offensiven.
Rødovre har været noget svingende i de første kampe, hvor de startede med at få en god sejr over Herning på hjemmebane, for at blive kørt over på udebane af Odense, og senest besejre SønderjyskE på hjemmebane. Rødovre ligner et klassisk hjemmebanehold i denne sæson.
Herlev har et lille overtag i de indbyrdes kampe på hjemmebane, hvor Herlev har vundet tre af de seneste fem kampe i Metal Ligaen. Det har været tætte kampe, hvor Herlev dog har haft marginalerne på deres side.

Det skal du holde øje med:
Herlev tabte til Frederikshavn på hjemmebane, men det var uden fire store profiler, så det er ikke noget, som man skal ligge det store i. Rødovre har vundet to af deres seneste tre kampe, hvor de sejrede over Herning og SønderjyskE, men begge kampe var på hjemmebane, hvor Rødovre igen ser ud til at have fået en solid hjemmebane.
Det er lokalbrag, og det er nok et af de mest hadefulde opgør, der er i den danske liga, hvor fansene som regel ikke nøjedes med at synge mod hinanden, men som regel er det med romerlys og lignende.
Dommerlinien kan have stor betydning, hvis der kommer mange udvisninger, så kommer begge hold til at køre mere på stjerne på holdet, mens hvis der ikke kommer de store udvisninger, så bliver der mere ro i spillet, og det vil jeg mene, gavner Herlev.

Team News:
Herlev Eagles var uden skader senest, så jeg forventer, at de stiller stærkest muligt.

Rødovre Mighty Bulls var uden Frederik Kaels (forward) og Nicklas Beyer Carlsen (forward) senest, så det er en svækkelse af offensiven for Rødovre Mighty Bulls.

Indbyrdes:
Herlev har et lille overtag i de indbyrdes kampe på hjemmebane, hvor Herlev har vundet tre af de seneste fem kampe i Metal Ligaen. Det har været tætte kampe, hvor Herlev dog har haft marginalerne på deres side.

"Let's Beat The Bookies"

Herlev Eagles – Roedovre Mighty Bulls Odds


Herlev Eagles – Roedovre Mighty Bulls Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar