Herlev Eagles-Odense Bulldogs-23. September 2021 18:00

Herlev Eagles-Odense Bulldogs
Herlev Eagles -1,5
18:00 23. september 2021
Tippet til 2.10
Units 5/10
Vundet
Udgivet 23. september 2021 09:56
Herlev Eagles tager mod Odense Bulldogs, der ser ud til at være uden en række udenlandske profiler til kampen, og blev kørt ud af isen på hjemmebane i tirsdags. Herlev tabte senest i Esbjerg, men for dem er der stor forskel på hjemmebane og udebane. Herlev kommer med stærkeste opstilling, og jeg forventer en rimelig klar hjemmesejr.

Derfor skal du spille den:
Herlev har fået en god start på sæsonen, hvor det er blevet til tre sejre i de første seks kampe, hvor to af sejrene er kommet på hjemmebane over Aalborg og Rødovre, mens man også har besejret Rungsted på udebane. Især på hjemmebane har Herlev været dominerende, som man tidligere har set fra Herlev.
Odense lader til at være uden en række af udenlandske profiler til kampen, hvor man sandsynligvis er uden fire forwards, og måske endda fem stk. Det er vel at mærke topspillere, der er ude, så offensivt er Odense meget svækket til kampen.
Historikken er også på Herlevs side, hvor det er blevet til sejr til Herlev i ordinær tid i syv af de seneste ti kampe, og alle de sejre har været på min. 2 mål.

Det skal du holde øje med:
Herlevs boble bristede måske en smule i kampen mod Esbjerg, hvor de endte med at tabe den med 4-6, men det har været på udebane, hvor Herlev har haft det svært. I hvert fald, når de har krydset Storebæltsbroen på vej mod Fyn og Jylland. Odense har ikke meldt noget officielt ud omkring skaderne, men det kunne sagtens være, at Jake Coughler er klarmeldt til kampen.
Det er ikke tit, at Herlev er favoritter til kampene, og derfor er det en lidt uvant rolle for dem, at de skal være spilstyrende og skabe kampene, mens Odense kan stille sig tilbage og spille på omstillinger, hvilket kan være skadeligt for et hold som Herlev.

Team News:
Herlev Eagles er uden skader til kampen.

Odense Bulldogs var senest uden Samu Perhonen (målmand), Christopher Kamph (back), Radek Cip (forward), Jonatan Tanus (forward) samt Mikko Virtanen (forward), mens Jake Coughler (forward) måtte udgå i løbet af kampen. Derudover kan der være en mulig karantæne til Mathias Mølgaard (forward) efter en tackling i tirsdag, hvor Frederikshavns Christian Mieritz måtte udgå skadet.

Indbyrdes:
Kigger man på historikken på dette opgør, så har Herlev vundet syv af de seneste 10 hjemmekampe, og de har alle sammen været på mindst to mål. Der er naturligvis sket lidt på holdene op til denne sæson, så det er ikke så meget, som man kan bruge dem til udover, at man kan se, at Odense har det svært i Herlev – ligesom mange andre hold.

"Let's Beat The Bookies"

Herlev Eagles – Odense Bulldogs Odds


Herlev Eagles – Odense Bulldogs Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar