Henri Squire-Henry Patten – 18. februar 2022 12:30

Henri Squire-Henry Patten
Patten holder til 0 i sit første serveparti
12:30 18. februar 2022
Tippet til 5.00
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 18. februar 2022 08:57
ITF herre M25 Glasgow

Henry Patten gør det ofte godt når der spilles i Storbritannien, om det så er i Pro series regi eller som her ITF. Han har fået 3 sejre som alle er vundet i to sæt her i Glasgow, og specielt sejren over Mayot i anden runde var imponerende. Patten har en meget stærk venstrehåndserv, som giver ham rigtig mange hurtige og lette point. I sin kamp i går imod Martin Damm vandt han 86 % af sine førsteserver, og hele 81 % af andenserverne, imens han satte 13 esser og 2 dobbeltfejl – meget imponerende servestats. Jeg hæfter mig også ved at han lavede 5 rene partier hvor han holdt serv til 0, ud af sine 11 servepartier, og alle blev vundet.

Modstanderen i dag er Henri Squire, som nok er noget bedre i returspillet end Damm er, men Squire er også en spiller som er klart bedst i egen serv, og det her bliver højst sandsynligt en kamp uden ret mange breaks. Squire slog sin landsmand Rosenkranz i går, i en kamp hvor Rosenkranzs andenserv faldt fuldstændig sammen.

Jeg tror som sagt på en rigtig servekamp på denne indoorbane, og jeg tror nemt der kan blive en start på kampen, hvor de lige skal se hinanden an, og der kommer et par hurtigt afviklede servepartier til at starte med. Jeg tager derfor chancen og spiller Patten til at holde til 0 første gang han server, til flotte odds 5.

Henri Squire – Henry Patten Odds


Henri Squire – Henry Patten Head 2 Head


Flere Tips

14. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.86

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar