18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

HB Torshavn-Inter Club d’Escaldes-22. June 2021 20:00

Units 2/10 Vundet
HB Torshavn vs Inter Club d’Escaldes
Under 2.5 mål
22. juni 2021 20:00
Nordicbet
Tippet til 1.90
Udgivet 21. juni 2021 14:57
Champions League indledende kval.
HB Torshavn havde oprindeligt hjemmebane men kampen er rykket til Albanien. Inter fra Andorra med ny træner men alderende hold.

HB Torshavn vandt forholdsvis sikkert ligaen sidste sæson men har med ti kampe tilbage af nuværende sæson formentlig udspillet sin rolle i mesterskabs kampen. De har 13 point op til Ki der dominere denne sæson. HB Torshavn har et par danskere på holdet. Jonas Dal er træneren og den pragmatiske tilgang han normalt praktisere har resulteret i en stærk defensiv med blot ni mål lukket ind. I front er den tidligere Nykøbing angriber Mikkel Dahl topscorer med 12 mål mens midtbanemand í Soylu er næst topscorer med seks mål men fraværende her.

Inter Club d'Escaldes er med i Europa for anden sæson i træk. Sidste år blev det til et 1-2 og 0-1 nederlag i CL & EL kvalen. De genvandt ligaen men har efterfølgende skiftet ud på træner posten. I sidste uge kom den tidligere La Coruna forsvar Lopo til og han står nu overfor sin træner debut. Op til kampen her har Inter spillet to træningskampe. Lokal rivalerne fra Fc Andorra blev slået 3-0 mens de slog et lavere rangerende Saudi Arabisk hold 1-0. Inter har et alderende hold, hvor hele 18 af 22 mand er over 30 år. Op til kampen her er holdet dog forstræket af angriberen Paredes der sidste sæson scorede 15 mål i den lokale liga.

Kampen spilles på neutral bane i Albanien og uden tilskuer. HB Torshavn er uden næst topscoreren men har lokalt en stærk defensiv og pragmatisk træner i Jonas Dal. Inter med en ny og uprøvet træner. Holdet er blandt de ældste i Europa og gøre sig sjældent positivt bemærket. De holdte nullet i to træningskampe op til denne kamp og den defensive selvtillid kan blive deres udgangspunkt her.

Der bliver 38 grader lokalt i morgen og 30 grader omkring kick-off. I Torshavn er der 11 grader i øjeblikket så mon ikke særligt favoritterne fra Torshavn kommer til at lide i varmen.

Gode chancer for en målfattig kamp men to relativt svage hold.

HB Torshavn – Inter Club d'Escaldes Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 23. juni 2021 06:01.

HB Torshavn – Inter Club d'Escaldes Head 2 Head


Skriv et svar