18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 841,7
TBP 106,7%
Hitrate 47,0%

HB Koege-Fredericia-24. April 2021 13:00

Units 5/10 Vandt
HB Koege vs Fredericia
Fredericia -0.25 (AH)
April 24, 2021 13:00
Udgivet April 24, 2021 07:43
Kamp: HB Køge – Fredericia
Tip: Fredericia -0,25 Asian
Odds: 2,00
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er på papiret en ligegyldig kamp, og HB Køge har da heller ikke lignet et mandskab, der har været topmotiverede i de seneste kampe. Samtidig er Mike Jensen ude med en skade, og det er en svækkelse ift. kvalitet og rutine. Fredericia spillede forrygende mod Helsingør, og det ser umiddelbart ud til, at Fredericia er bedre gearet til disse kampe end HB Køge.

Jeg tror i høj grad, at holdenes indgang til dette slutspil har fået betydning for præstationerne. Fredericia lå længe til at være en del af topkampen, men det gled dem af hænde, og nu spiller de blot for æren. Efter en dårlig periode ser det dog ud til, at det betyder en del for Michael Hansens tropper, om man kan ende som nr. 4 og ikke nr. 6. HB Køge kom omvendt med som sidste mandskab, da netop tvang sig forbi Fremad Amager. Det var en lettelse, men det er som om, det har fået gassen til at gå lidt af ballonen hos HB Køge, der samtidig venter på at skulle have nyt trænerteam, hvorfor spillerne måske ikke spiller sig helt ud i disse opgør.

Fredericia vandt 2-0 over Helsingør i seneste runde, hvor man skabte chancer til mere og med 24 afslutninger og 3,24 på xG burde have scoret flere mål. Fredericia har generelt været solide og er et godt spillende hold, og deres største udfordring er, når de møder fysisk stærke hold som Viborg og Esbjerg. Fredericia er til gengæld oftest det stærkeste mandskab, når de møder andre hold end top-3, og kunstgræsset i Køge suiter virkelig Fredericias gode pasningsspil.

Fredericias seneste kamp mod Køge viste da også niveauforskel på trods af 1-1 resultatet. Fredericia havde bolden i 66% af tiden, vandt 2,52-0,42 på xG og havde hele 25 afslutninger mod Køges 7. Det seneste opgør i Køge var lidt samme sang, hvor Fredericia til gengæld vandt 1-0. Igen var man suveræne på stats og vandt også xG med 2,12 mod 0,57.

HB Køges offensiv har været forfærdelig de seneste uger, og man har generelt været nedspillet i slutspillet. Mod Silkeborg havde man 4 afslutninger med kun en enkelt indenfor rammen. Mod Helsingør og Viborg havde man 6 afslutninger og 1 indenfor rammen. Omvendt har man i snit haft 20 afslutninger imod, og jeg synes virkelig, det fortæller en historie om et Køge-mandskab, der nok burde have spillet i nedrykningspuljen.

Jeg ser Fredericia som det klart stærkeste hold og pt. ligner de også det mest formstærke og mest motiverede, så det er i min optik en virkelig flot pris.


HB Koege – Fredericia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

HB Koege
Fredericia
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. april 2021 13:25.

HB Koege – Fredericia Head 2 Head


Skriv et svar