18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 72,2
TBP 107,8%
Hitrate 46,4%

HB Koege-FC Helsingoer-11. May 2021 18:30

Units 2/10 Vandt
HB Køge vs FC Helsingør
Over 2.5 mål
May 11, 2021 18:30
Udgivet May 10, 2021 06:03
Kamp: HB Køge-Helsingør
Tip: Over 2.5
Odds: 1.75
Bookmaker: Nordicbet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hverken Køge eller Helsingør har noget at spille for. Begge kan være tilfredse med at de nåede opryknings-gruppen og spille frit de sidste kampe inden sommerpausen.

HB Køge kom med i opryknings-gruppen men uden noget at spille for. Efterfølgende blev det annonceret at Auri stopper og Agger/Jacobsen overtager. Resultaterne har ikke gået deres vej med kun ét point for seks kampe, og hele 13 mål lukket ind. HB Køge er generelt ikke et over-hold men de har været mindre diciplineret, og begået flere fejl på det seneste. Det kan skyldes at der intet er på spil, og de fleste kigger frem mod næste sæson. Senest var 1. målmand Snorre fraværende mens angriberen Jubril Adedeji nu har været tilbage i to kampe, og har fået mere kamptræning efter sin pause.

Helsingør har modsat Køge bidt fra sig i opryknings-gruppen. De kan heller ikke nå noget men har på trods af det vundet tre af seks kampe. Nordsjællenderne er offensivt anlagt, hvilket har resulteret i flere målrige kampe men også kostet bagud til. De har blot holdt nullet i ti af 28 kampe, og syv af dem var til hold fra nedryknings-gruppen. Senest tabte Helsingør 3-0 i Viborg. En fortjent sejr til værterne men gæsterne havde chancerne til at komme på tavlen. Helsingør var senest uden 1. målmand Stuhr-Ellegaard mens topscorer Kjær er langtidsskadet.

På trods af Køge’s status som under-hold har det ikke været kedeligt i deres tre kampe mod Helsingør. To af tre er gået over linjen men sammenlagt har de set ni mål. Det kan skyldes at begge spiller på kunst, og at Helsingør skubber meget frem, hvilket giver plads til modstanderne. Ingen af dem har noget på spil her, og det kan resultere i en mere løssluppen tilgang til kampen. Særligt defensivt, hvor reserve målmændene formentlig kommer i kamp igen.

Oddset er i den lave ende med tanke på at Køge er et af holdene men de har vist at de kan true Helsingør mens gæsterne kommer fra en fin indsat mod topholdet Viborg, og har gode chancer for at scorer de mål de manglende dér.


HB Koege – FC Helsingoer Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

HB Koege
FC Helsingoer
Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 18:57.

HB Koege – FC Helsingoer Head 2 Head


1 kommentar

  1. I forhold til seneste kamp er HB Køge nu også uden midterforsvar Wørts samt back Burnet. Derudover Haüser på midten.

    Qvist er med igen og danner formentlig midterforsvar med Gomes. Ikke de hurtigeste knallerter på havnen.

Skriv et svar