Hamburger SV vs St. Pauli – 3. maj.

Fodbold 2. Bundesliga
Hamburger SV
St. Pauli
3. maj.
19:30
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

3. maj.
19:30
Hamburger SV 0.00 (AH)
Vundet +5,20

Units

8/10
Hamburger SV 0.00 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Hamborg SV har vundet de to seneste lokalderbys mod St. Pauli på hjemmebane i et par målrige kampe med henholdsvis 4-3 og 2-1. Jeg tror på vi ser en gentagelse i dag og de tidligere opgør understøtter spilforslaget.
  • St. Pauli har ikke været overbevisende på udebane på det seneste, hvor man har tabt tre ud af de seneste seks kampe. Selvom St. Pauli skulle tabe i dag mod Hamborg, så står står man altså over for to meget overkommelige kampe mod to nedrykningskandidater i form af Wehen og Osnabrück i sæsonen to sidste kampe.
  • Selvom chancerne absolut er minimale, så vil Hamborg SV gå benhårdt efter alle tre point for at kunne indhente Düsseldorf på tredjepladsen. Over de seneste to sæsoner har Hamborg også været snublende tæt på oprykning og det er derfor lidt hjerteskærende, at se dem formentlig misse ud igen for tredje sæson i træk.

| Sidst opdateret:


Analyse

Der er fredag aften dømt både lokalderby og ikke mindst absolut topbrag i den andenbedste række i Tyskland, når Hamborg SV og St. Pauli mødes på Volksparkstadion. I lyset af, at der samtidig spilles en anden kamp fredag aften med Düsseldorf på tredjepladsen i tabellen, så kan meget vel afgøres i dag omkring oprykningskapløbet.

Hamborg SV snublede forleden i oprykningskampen mod Helstein Kiel, hvor det nederlag kostede livsvigtige point. Intet andet end en sejr tæller i dag mod St. Pauli, hvis den absolut minimale chance om Bundesligaen skal holdes i live. Hjemmeholdet har fire point op til Düsseldorf på tredjepladsen, som giver adgang til play off om oprykning. Hamborg SV kom tilbage på sporet sidste weekend med en overbevisende 4-0 sejr. Hjemmeholdet rykkede ned fra Bundesligaen tilbage i 2017/2018 sæsonen.

St. Pauli topper den næstbedste række i Tyskland og spørgsmålet er vel ikke, om klubben rykker op i Bundesligaen, men faktisk mere om hvornår. Udeholdet har syv pont ned til Düsseldorf på tredjepladsen, så i tilfælde af at begge hold får samme antal point i aftenens kampe, så kan champagnepropperne altså springe efter kampen. Det samme er selvfølgelig også tilfældet, såfremt Düsseldorf skulle tabe kampen mod Nürnberg. Dermed kan St. Pauli rykke tilbage i det bedste selskab efter en solid trettenårig pause.

Holdnyt Hamborg SV

Hjemmeholdet har ikke mange fravær, men de enkeltstående tilfælde, som er gældende, er desværre af stor betydning. Således må man undvære den slovenske landsholdspiller Laszlo Benes, som ellers har været en vigtig brik set over hele sæsonen på den offensive midtbane med hele femten scoringer. Heldigvis for Hamborg er topscorer Robert Glatzel meldt klar efter lidt småskavanker i forbindelse med den seneste kamp. Belgiske Van der Brempt i forsvaret er ligeledes ude med en skade til kampen.

Holdnyt St. Pauli

En række spillere er fortsat tvivlsomme efter lidt småskader i form af Philipp Treu, Lars Ritzka og vigtige svenske Eric Smith. Alle spillere har genoptaget træning igen, men enkelte af disse kan fortsat blive sparet, såfremt de ikke meldes 100 procent klar.

De to angrebsspillere Scott Banks og Simon Zoller er fortsat langtidsskadede, men modsat er midtbanespilleren Carlo Boukhalfa kommet sig over sin skade og sad på bænken i den seneste kamp og kan komme i spil i dag.

Spilforslag

Det er selvfølgelig et kæmpe minus for Hamborg SV, at vigtige Laszlo Benes fortsat er skadet, eftersom han har været en vigtig brik i sæsonen, men sidste weekends magtdemonstration mod Braunschweig viste, at man godt kan klare sig uden. Specielt med en sprudlende Robert Glatzel på toppen, som scorede to mål i den kamp, og som har scoret intet mindre end nitten mål henover hele sæsonen.

Jeg har vendt og drejet kampen i mit hoved flere gange og min konklusion er, at motivationen bliver afgørende i opgøret. Hamborg SV er tvunget til at gå all in efter den minimale chance for at sikre sig en oprykning, mens det på ingen måde er verdens undergang, såfremt St. Pauli må vente med den helt store fest indtil næste weekend på hjemmebane foran sine egne fans.

Jeg føler mig overbevist om, at Hamborg SV vil trække det længste strå og vinde kampen ved slutfjøjtet og derefter rette blikket mod Düsseldorf for at se, om indsatsen var nok til at holde drømmen i live. Jeg vælger dog at risikere risikoen en anelse ved at spille sejr til Hamborg SV med draw no bet, så indsatsen ryger retur i tilfælde af uafgjort. Jeg vælger at sætte otte units på udfaldet grundet sikkerheden med Asian Handicap.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar