18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Haiti-Bermuda-7. July 2021 01:00

Units 1/10 Vundet
Haiti vs Bermuda
Begge hold scorer: ja
7. juli 2021 01:00
888
Tippet til 2.15
Udgivet 5. juli 2021 10:26
Gold Cup, Kvalifikation – Neutral bane i Florida
Både Haiti og Bermuda vandt deres første runde kampe stort. Offensiven har masser af kvalitet mens defensiven er begge akileshæl

Haiti havde ingen problemer da de slog Saint Vincent og Grenadinerne med 6-1. Offensiven har da også få mangler da blot Le Havre's Hervé Bazile & Urartu's Jonel Désiré er fraværende sammen med wingback Wilde-Donald Guerrier. Mere relevant er fraværet af 1. målmand Johny Placide og back Mechack Jérôme. Det betyder formentlig at Vitória de Setúbal backup målmand Josué Duverger igen vogter målet. Mand for mand har Haiti et fornuftigt hold men kvaliteten er i offensiven hvor kantspilleren Derrick Etienne (Columbus Crew) og angriberne Duckens Nazon (Sint-Truiden), Frantzdy Pierrot (Guingamp) & Carnejy Antoine (Orleans) er vant til et relativt højt niveau.

Bermuda havde heller ingen problemer i deres kamp mod Barbados, hvor man sikkert vandt 8-1. Holdets fjerde største sejr i dette årtusinde. En af forklaringerne skal findes i de mange engelske spillere som nu er at finde på Bermuda's landshold. Hele otte mand er opvokset i England og har fået sin fodbold opdragelse derovre. De er særligt at finde i offensiven hvor Bristol City's Nahki Wells og Watford's Kane Crichlow er mest iøjenfaldende. Defensiven er dog langt fra de offensives niveau da blot målmand Dale Eve er fra England men at finde i National League North. Resten er lokal spillere, hvor ligaen har ligget stillet siden november.

Haiti er det bedre hold og store favoritter mod Bermuda. Det er dog sidst kval kamp inden Gold Cup og Bermuda har intet at tabe. Deres offensiv er deres chance for at opnå noget og de kan true en forholdsvist svagt Haiti defensiv. Begge kommer med selvtillid efter store sejre og gode chancer for at offensive har første prioritet for begge.

Haiti – Bermuda Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 20:11.

Haiti – Bermuda Head 2 Head


Skriv et svar