18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 3,5
TBP 103,6%
Hitrate 53,1%

GVI-Karlslunde IF-29. May 2021 12:00

Units 4/10 Tabt
GVI vs Karlslunde IF
Karlslunde IF vinder
29. maj 2021 12:00
Udgivet 27. maj 2021 20:31
Kamp: GVI – Karlslunde IF
Tip: 2-tallet
Odds: 1,95
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

GVI er placeret som førsteudfordrer til de to tophold, Herlev IF og Karlslunde IF i oprykningsspillet af den østlige Danmarksserie. Skal de gøre sig de mindste forhåbninger om at rykke op, kræver det en sejr over det suveræne tophold Karlslunde IF. Det bliver dog ikke nemt. 

GVI har egentlig gang i en fin sæson, og sluttede også deres oprindelig pulje med at være ubesejret i otte kampe i træk. Som jeg ser det, er GVI uden de helt store profiler, men deres styrke lægger i truppens bredde og deres kollektiv. Det er ikke fordi de har imponeret mig i de kampe jeg har set i løbet af sæsonen. Det er heller ikke fordi, at deres resultater har været overbevisende. Mange af deres sejre er på ét mål, men det er selvfølgelig også en styrke, at kunne køre spinkle sejre hjem. 

Karlslunde IF har sikker kurs mod 2. division, og ligner også Danmarksserien stærkeste hold. I løbet af sæsonen har de blot tabt én kamp. Deres målscore på 60-18 vidner også om et hold, der har været i fuld kontrol i det meste af sæsonen.

En væsentlig faktor til, at jeg ser værdi i dette spil er, at kampen spilles på kunstgræs i Nymosen. Karlslunde IF har en række rigtig stærke tekniske spillere, som burde kunne gøre en forskel på kunstgræsset. Alt over 1,80 synes jeg ser rigtig lukrativt ud på det kommende 2. divisionshold fra Karlslunde IF.


GVI – Karlslunde IF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

GVI
Karlslunde IF
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 29. maj 2021 12:00.

GVI – Karlslunde IF Head 2 Head


Skriv et svar