18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 68,6
TBP 107,4%
Hitrate 46,3%

Guingamp-Chateauroux-8. May 2021 19:30

Units 2/10 Vandt
Guingamp vs Chateauroux
Guingamp -1.00 (AH)
May 8, 2021 19:30
Udgivet May 7, 2021 17:43
Kamp: Guingamp-Chateauroux
Tip: 1 AH-1
Odds: 2.02
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . .. .. . .. . . . . . . . .. . .. . . . . . . . . . . . . . .

Der resterer to runder i Ligue 2. Guingamp sikre sig med 99% sandsynlighed endnu en sæson med en sejr mens Chateauroux er rykket ned og uden flere stamspillere.

Guingamp det har ikke just været en imponerende sæson af Guingamp. Selvom de er 13’er har de blot tre point ned med seks tilbage at spille om. Sæsonen har været rodet med to præsidenter og tre trænere de sidste ti måneder. De kan dog glæde sig over at lykke er ved at vende for dem. Siden træner Bompard kom til februar er det blevet til blot tre nederlag på 14 kampe mens de har vundet tre af de sidste fire. På skades fronten ser det bedre ud end længe. Midterforsvar Roux (rotation), 6’eren Romao (fast) og højremidt Livolant (rotation) er eneste nævneværdige fravær.

Chateauroux har spillet en meget ringe sæson. Nedrykningen er nu endegyldig og hele 16 mand står med kontrakt udløb til sommer. Klubbens fremtid er dog lys eftersom en Saudi Arabisk prins har købt klubben men de færreste af spillerne er nok en del af fremtidens planer og søger videre. Det betyder sammen tid at flere ikke kommer i kamp her, og 4-5 ungdomsspillere er udtaget. Chateauroux har spillet 20 kampe i 2021 med blot én sejr til følge mens de har tabt fire af de sidste fem. På fraværslisten finder man flere stamspillere. Forsvarene Cordoval (rotation),
Opéri (fast) & Fofana (fast). Midtbanespillerne Mulumba (fast), Nouri (rotation), Grange (fast), Sanganté (fast) &
Sidibé (rotation) samt de offensive Doucouré (backup), Chouaref (fast) & Boukari (rotation).

Guingamp har alt at spille for mens Chateauroux er færdige. Gæsterne har mange med der formentlig har tankerne andet sted og det kan gavne værterne, som er forbedret under deres nuværende træner.

Gode chancer for at Guingamp sikre sig endnu en sæson i Ligue 2 med maner.


Guingamp – Chateauroux Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Guingamp
Chateauroux
Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 20:04.

Guingamp – Chateauroux Head 2 Head


Skriv et svar