Guinea vs Gambia – 19. jan. 21:00

Profit
1.040,3
TBP
106,8%
Hitrate
47,2%
3345 Tips
Fodbold icon
Africa Cup of Nations Grp. C | African Nations Cup
Guinea vs Gambia
Over 2 (AH)
Tippet til 2.10
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 19. jan. 11:26

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Det er to mandskaber, der har brug for point i jagten på avancement.

✅ Det er et par stærke offensiver, og Guirassy er endnu ikke afskrevet helt.

✅ I kvalifikationsturneringerne har begge mandskaber spillet en del målrige kampe.

Det plejer ikke at være målfester på stribe, der kendetegner de afrikanske mesterskaber, men der er flere afrikanske nationer, der er begyndt at spille med mere offensive udtryk, banerne bliver samtidig bedre til at lykkes i den offensive del, og en del VAR-straffespark har også skubbet til statistikkerne. Jeg synes, prisen er skubbet for højt i vejret på en så lav linje, hvor vi får pengene retur ved to scoringer i kampen.

Der er naturligvis risiko for, at det kan blive taktisk låst, fordi begge mandskaber ønsker at sikre sig et point og bevare muligheden for avancement frem til sidste gruppespilskamp. Gambia vil med nederlag være tæt på færdige i turneringen, og det er naturligvis en risiko, hvis de vælger at satse offensivt. Omvendt rykker et enkelt point for holdene ikke synderligt meget, fordi det for Gambia vil kræve en sejr over Cameroon, mens Guinea skal møde stærke Senegal, og man kan ikke være sikker på, at 2 point er nok for at avancere som bedste 3’er i gruppen.

Skal man hente en sejr, så er det for begge mandskaber helt klar i dette opgør, at man har de bedste chancer, og derfor har jeg også en formodning om, at der vil blive åbnet op i perioder. I VM-kval og særligt kvalifikations til AFCON har begge mandskaber dækket linjen størstedelen af gangene, og de seneste 3 af 4 for Gambia er gået over linjen, mens de seneste 4 er gået over for Guinea.

Begge mandskaber har da også solide offensiver. Gambia bl.a. med Yankuba Minteh, som fik sit store gennembrud i OB. Derudover også Musa Barrow i front, som har gjort sig i Serie A i adskillige sæsoner. Guinea mangler Stuttgart-bomberen, Guirassy, men der kan være en lille mulighed for, at han bliver klar til et indhop, da hans muskelskade ikke er så slem som først antaget.

Guinea spillede 1-1 med Cameroon i 1. opgør, mens Gambia tabte 3-0 til Senegal, selvom de faktisk præsterede over 1 på xG og skabte en del chancer.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Guinea – Gambia Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Guinea – Gambia

Guinea: Skader og karantæner

Gambia: Skader og karantæner

Guinea – Gambia Head 2 Head

Flere Tips

21. jul.
Units 4/10
Tippet til 1.95
23:30
Units 3/10
Tippet til 2.05
23:30
Units 1/10
Tippet til 1.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar