Guillaume Martin vs Mattias Skjelmose (bjergklassement) – 1. jul. 12:30

Profit
51,4
TBP
105,7%
Hitrate
36,1%
335 Tips
Cycling icon
| Tour
Guillaume Martin vs Mattias Skjelmose (bjergklassement)
Mattias Skjelmose
Tippet til 1.90
Units 3/10
Vundet +2,70
Udgivet 30. jun. 15:20

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Guillaume Martin har aldrig for alvor fået mange bjergpoint i Tour de France – han kører Touren mere konservativt og roligt end andre løb

✅ Mattias Skjelmose er en væddeløber-type, der gerne vil køre aggressivt – det kan hurtigt give en del point

✅ Skjelmose er en af de mest formstærke ryttere i øjeblikket

Guillaume Martin har en tendens til at køre klassement i Grand Tours på en konservativ måde, og selvom det kan give pæne resultater i bjergene, så er han typisk ”bare” så stabil, at han ender omkring 10. pladsen. Det er endnu ikke sket i hans karriere, at han for alvor har fået mange bjergpoint i Tour de France.

Til gengæld vandt han bjergtrøjen i Vuelta 2020. Hele syv gange var han i et langt udbrud og han opnåede seks top10-placeringer. Det var også nok til at give en 5. plads i pointkonkurrencen. Potentialet til at jagte prikker er der altså – men typisk er det ikke stilen i Tour de France. Her vælger han den konservative stil, der giver få point i bjergene. Er der så ikke en chance for at han skifter stil? Tjo, Cofidis jagter etapesejre – men som han selv udtalte i starten af året, så er hans DNA at gå efter klassementet. Jeg tror ikke, han kommer til at smide tid med vilje. Og dermed kører han om 8-13. pladsen.

Jeg er meget i tvivl om hvordan Skjelmose kører årets Tour de France, men jeg forventer at se ham mere aggressiv og offensiv. Det betyder at der bør falde flere bjergpoint af undervejs til ham i løbet, og jeg anser ham som en fin favorit mod konservative Martin, der sjældent hiver bjergpoint ind i Touren under normale omstændigheder.

Spilbar ned til 1,75 og tre units afsted.

1,90 – ComeOn
1,87 – Bet25, Betinia
1,85 – Nordicbet, Tipwin
1,83 – Bet365

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Flere Tips

28. nov.
Units 2/10
Tippet til 2.02
21:00
Units 3/10
Tippet til 4.70
21:00
Units 1/10
Tippet til 2.20
Vis flere

Skriv et svar