18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Guatemala-Saint Vincent and The Grenadines-5. June 2021 00:00

Units 3/10 Vundet
Guatemala vs Saint Vincent og Grenadinerne
Begge hold scorer: nej
5. juni 2021 00:00
Udgivet 3. juni 2021 10:14
Kamp: Guatemala-Saint Vincent and The Grenadines
Tip: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,87
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. .

Concacaf, VM Kval. Guatemala star med to sejre ud af to mulige og er favoritter til at tage gruppens førsteplads. Saint Vincent og Grenadinene har slået gruppens svageste hold men tabte klart til et af de bedre. Et par vigtige mand er fraværende for gæsterne.

Guatemala står med to sejre efter at have slået Cuba og de Britiske Jomfruøer. De er sammen med Curacao favoritter til at tage gruppens førsteplads og dermed en billet til næste og sidste kvalrunde. Guatemala taber sjældent point mod de mindste nationer i Concacaf, hvor blot én af de sidste 21 er tabt mens de har vundet 18 af kampene. Truppen er fin med professionelle spillere. Primært fra den hjemlige liga mens nyankommende Lom (fire mål på seks landskampe) fra USA samt forsvarene Peleg (debutant – Isreal) og Gordillo (Peru) slår sine folder udenfor landet. Fælles for alle er at de spiller på et højere niveau end de fleste af deres modstandere i denne kval gruppe.

Saint Vincent og Grenadinene kan i teorien stadig tage gruppens første plads. Det kræver dog to sejre og at Curacao max henter tre point. Begge er lige urealistiske og mon ikke de godt ved det. Saint Vincent gør sig sjældent positivt bemærket. Den lille ø-gruppe på 110,000 mennesker har primært amatøere og meget få fuldtidsspillere til rådighed. Deres nationale liga har ligget stille siden slutningen af 2020, og ingen spiller fra mesterholdet Hope er udtaget. De havde trods alt kamptræning fra den netop overstået Caribbean Cup. Saint Vincent er rejst til Guatemala uden 1. målmand Dwayne Sandy, der desværre gik bort for 2 uger siden. Erstatningerne er 18 og 21 år. Derudover er forsvarene Williams (fast) og McLean (fast) ikke med. McLean spiller til dagligt i England. På midten er Solomon (fast) ude mens holdets næst-topscorer i front med 14 mål, Andresson (fast) heller ikke er med. De fem inkludere tre af deres seks mand der spiller udenfor øerne. Mest nævneværdige er midtbanemand Spring (fast) der til dagligt spiller for Wisla Sandomierz i den polske 4. div.

Det er en must win kamp for Guatemala, og de er på alle parameter et bedre hold end gæsterne fra Saint Vincent. Øboerne må tilmed undvære flere startere og er svækket både defensivt og offensivt. Guatemala har dog Curacao efterfølgende og det kan tænkes at de skifter de bedre spillere ud og trækker håndbremsen senere i kampen men forudsætninger for en sejr og clean sheet er bestemt til stede.  


Guatemala – Saint Vincent and The Grenadines Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Guatemala
Saint Vincent og Grenadinerne
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 23:57.

Guatemala – Saint Vincent and The Grenadines Head 2 Head


Skriv et svar