18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Guastatoya-Antigua Guatemala – 19. November 2021 22:00

Units 2/10 Vundet
Guastatoya vs Antigua Guatemala
Antigua AH +0.25
19. november 2021 22:00
bet365
Tippet til 1.93
Udgivet 19. november 2021 13:19
Guatemala, Liga Nacional
Der resterer blot tre kampe af Apertura. Guastatoya er lige indenfor top 8 mens Antigua potentielt kan vinde turneringen med en sejr, såfremt forfølgerne ikke vinder deres kamp. Værterne har vigtig Concacaf, League semifinale i vente.

Guastatoya har ikke haft en imponerende Apertura indtil videre. De er fortsat indenfor top 8 med to point ned men med blot fem sejre og 16 mål scoret på 19 kampe, har de ikke gjort sig positivt bemærket. De kan dog glæde sig over fortsat at være med i Concacaf, League (Europa League i Concacaf) hvor de har nået semifinalen. Den første af to kampe bliver spillet på onsdag og mon ikke det er en kamp klubben og truppen ser frem til. Senest var topscorer Landin (fast) fraværende og er det formentlig igen.

Antigua har spillet en rigtig god Apertura og kan tage titlen med en sejr her. Det kræver dog at forfølgerne fra Comunicaciones ikke vinder deres kamp dagen efter. Antigua har gjort det godt både offensivt og defensivt. Med hele 33 mål på 19 kampe har de været det andet mest scorende hold og tilmed lukket færrest ind med blot 12. Kun fem i deres udebanekampe. Selvtilliden er høj i truppen og særligt da alle del mål er nået. Nu mangler de kun det sidste som er at vinde turneringen. Antigua kan glæde sig over at have alle mand klar. Midtbanemand Archila (rotation) vender tilbage fra karantæne mens både forsvar Jiménez (fast) og midtbanemand Aguilar (rotation) er blevet deres skader kvit.

Guastatoya og Antigua har delt flere Apertura og Clausura mesterskaber mellem sig de sidste 5-6 år (Guastatoya har vundet tre og Antigua fire). Guastatoya har dog været mindre imponerende denne gang og har en, måske vigtigere, Concacaf, League semifinale at se frem imod. Omvendt har Antigua været i fantastisk form og kan potentielt tage mesterskabet med tre point. Gode chancer for at gæsterne slipper fra kampen med point.

Guastatoya – Antigua Guatemala Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 22:42.

Guastatoya – Antigua Guatemala Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar