Guarani vs Red Bull Bragantino – 10. mar. 20:00

Fodbold State Leagues
Guarani
Red Bull Bragantino
10. mar.
20:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

10. mar.
20:00
Begge hold scorer
Tabt -3,00

Units

3/10
Begge hold scorer %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Sidste runde i Paulista. Guarani er i fare for at rykke ned men kan selv afgøre deres skæbne. Alt de skal bruge er tre point.
  • Bragantino ender etter i deres gruppe og kommer til at roterer stort set alle mand. De er dog et offensivt indstillet hold og reserverne kommer tændte til kampen.
  • Guarani skiftede træner i februar efter en skuffende start. Nuværende har blot tabt én af fire kampe og fire af ni mål scoret under hans ledelse.

Analyse

Guarani kæmper mod Ituano og Santo Andre om at undgå nedrykning. Modsat de to andre kan Guarani dog selv afgøre deres skæbne, da tre point her sikre dem endnu en sæson i Paulista A1. Det har været op af bakke for værterne med kun én sejr ud af 11 mulige. Det kostede træner Louzer jobbet og ind kom Oliviera i midt februar. Siden da er det blevet til point i tre af fire kampe men kun tre af slagsen. Guarani har hele ugen til at forberede sig og eftersom, formentlig, kun sejren tæller må det formodes de går efter den.

Bragantino har allerede sikre sig førstepladsen i deres gruppe og ved at de skal møde Inter i kvartfinalen. Først skal de dog spille to Copa Libertadores kval kampe mod Botafogo og så denne kamp. Netop Copa Libertadores betyder, meget sandsynligt, at det bliver et reservehold Bragantino sender til kampen. Det forøger alt andet lige Guarani’s chancer men Bragantino’s reserver praktisere samme offensive spillestil som starterne, flere af dem er en del af førsteholdstruppen og de evt U20 spillere som måtte komme med spiller i U20 ligaen. Spillere som Bruninho, Borbas, Gustavinho, Ramires, Mendes og mere erfarne Raul har alle spillet flere Serie A kampe eller været inde omkring diverse U-landshold.

I teorien behøver Guarani ikke at vinde hvis både Ituano og Santo Andre taber deres kampe eller én/begge max får ét point. De møder dog et offensivt indstillet men svækket hold, der også kommer for at vise sig frem. Det kan meget vel betyde at Guarani ikke får chancen for at lurepasse og spille efter resultatet i de andre kampe. Gode chancer for at begge hold kommer på tavlen.

Få flere fodboldtips på SpilXperten.

Luverdense vs Mixto
Luverdense

Uafgjort

Mixto

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar