18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Great Britain-Denmark-25. May 2021 15:15

Units 5/10 Vundet
Storbritannien vs Danmark
Under 7.5 mål
25. maj 2021 15:15
Udgivet 23. maj 2021 13:18
Kamp: Storbritannien – Danmark
Tip: Under 7,5 mål
Odds: 2,02
Bookmaker: OnsideBetting

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

VM i ishockey, Letland

Tirsdag eftermiddag spiller Danmark mod Storbritannien, og jeg forventer naturligvis en sejr til Danmark, men odds er bestemt også derefter. Derfor har jeg kigget lidt på antallet af mål, hvor jeg synes, at linien er sat en smule højt, for jeg tror ikke, at Danmark kommer ud med en storsejr. Det vigtigste er de tre point, og så videre til Rusland dagen efter.

Derfor skal du spille den:
Danmark kommer som favoritter til sejren, og det bliver Danmark, der skal score størstedelen af målene, for at linien skal misse. Danmark kommer til at tage kampen seriøst i starten, og indtil de fører med 3/4 mål, så kommer Storbritannien ikke til at komme til de store chancer.
Storbritannien lukkede syv mål ind mod Rusland, og fik scoret et enkelt sejr, hvor Rusland som forventet satte tempoet ned, da de havde sikret sig sejren. Søndag blev det til et nederlag for Storbritannien på 1-2 mod Slovakiet, hvor målmanden arbejdede hårdt hele kampen, men Storbritannien var også stærke til at holde Slovakiet på ydersiden.
Danmark spiller mod Rusland dagen efter denne kamp, og jeg forventer, at Danmark sparer lidt i denne kamp for at være 100% klar til Rusland.

Det skal du holde øje med:
Skulle Storbritannien knække sammen og tage en del udvisninger, så er det muligt, at Danmark kommer til at score en del mål, ligesom de gjorde i 2019, hvor Danmark sejrede med 9-0. Danmark kan give kampen til en Frederik Dichow, hvilket kan koste et par mål, men jeg tror, at det bliver Dahm i målet, hvilket er et plus for spillet.
Storbritannien spiller mod Hviderusland dagen efter, så begge hold kommer udhvilet til kampen, så de er klar til at give den fuld gas.
Hos Danmark er Nicholas B. Jensen tvivlsom, da han udgik i kampen mod Sverige og sidder over mod Schweiz, hvor han er stærkere i det defensive arbejde end det offensive.

“Let’s Beat The Bookies”


Great Britain – Denmark Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 20:25.

Great Britain – Denmark Head 2 Head


Skriv et svar