Girona vs Deportivo Alaves – 18. dec. 21:00

Profit
1.023,6
TBP
106,8%
Hitrate
47,2%
3263 Tips
Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Girona vs Deportivo Alaves
Over 2,75 (AH)
Tippet til 1.92
Units 4/10
Vundet +1,84
Udgivet 18. dec. 11:51

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ La Ligas helt store åbenbaring i denne sæson buldrer derudaf med masser af mål.

✅ Det er en must win-kamp for Girona, der kæmper om topplaceringer og mulig Champions League.

✅ Alaves er lavtscorende, men har spillet til mere.

Girona har været en kæmpe overraskelse i denne sæsons La Liga, og man kan med en sejr over oprykkerne fra Alaves igen erobre 1. pladsen – på et tidspunkt, hvor vi snart er halvvejs i sæsonen. Det mest imponerende er, at Girona ikke har præsteret dette gennem defensivt og afventende fodbold. Tværtimod har de spillet offensivt og fremadrettet, og de er da også det mest scorende hold i den bedste spanske række, hvilket vidner om en meget angrebsivrig tilgang.

Dette opgør er en must win-kamp, og der er næppe tvivl om, at Girona igen vil forsøge at trykke deres modstander i bund. Jeg forventer da også, at Alaves vil afgive en del initiativ og satse på omstillinger, som der netop er plads til mod topholdet. Gironas kampe giver i snit 3,63 mål pr. kamp, og mens man indkasserer 1,25 mål i snit, så modtager man faktisk chancer imod til xG på hele 1,61.

Gironas offensive stil gør dem ganske åbne, og det er ikke kun tophold, der formår at prikke hul på Girona. Barcelona scorede hele 4,41 på xG i seneste runde, hvor Girona vandt 4-2 på udebane i en pragtpræstation. Girona scorede over 3 på xG og havde hele 15 afslutninger, så det var ikke ufortjent, at man hentede point.

12 ud af 16 La Liga-opgør i denne sæson er gået over linjen, og mens det er modsat for Alaves med kun 4 over-kampe, så er der alligevel ligheder med højere xG end endelige scoringer. Alaves er ganske defensive i deres udtryk, men slet ikke så defensive, som de 14 scorede mål fortæller. Man ligger hele 9 mål over på xG, og der har været meget opgør i sæsonen, som burde være gået over. Jeg synes, det er sigende, at over-kampene er kommet mod Sevilla, Atletico og Barcelona. Hold som spiller offensivt og besidder masser af kvalitet på de øverste linjer.

Aleves har ramt en fin form og har placeret sig midt i tabellen med et lille hul til nedrykningsstregen. Det skal man naturligvis gå efter at udbygge, og selvom man kommer under tryk og er underdogs, så har oprykkerne muligheder i opgøret, fordi Girona midt i succesen også afgiver mange chancer og måske er blevet en smule overmodige midt i al succesen.

Artem Dovbyk, der ikke formåede at slå igennem i hverken FC Midtjylland eller SønderjyskE, er pt. topscorer hos topholdet og sammen med erfarne Christian Stuani har Girona et par farlige herrer, der er i god målform – sidstnævnte primært som indskifter.

Jeg forudser en kamp, hvor Girona vil trykke på, men hvor det også kan blive meget åbent i perioder, og Alaves der kan true på omstilinger. Girona laver næppe stilen om med så meget succes i de foregående måneder, og det er naturligvis en kamp, hvor man skal gå benhårdt efter tre point. Jeg tror igen, det bliver målrigt til en fin pris.

Alaves mangler midtstopper Abdel Abqar, mens Girona kan stille med samme start-11, som besejrede Barcelona i seneste runde.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om La Liga her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Girona – Deportivo Alaves Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Girona – Deportivo Alaves

Girona: Skader og karantæner

Deportivo Alaves: Skader og karantæner

Girona – Deportivo Alaves Head 2 Head

Flere Tips

29. maj.
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.55
22:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.43
30. maj.
Units 2/10
Tippet til 2.10
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar