Giro d’Italia 2024: 4. etape – 7. maj. 12:30

Cycling Giro d'Italia 2024
Giro d'Italia 2024: 4. etape
7. maj.
13:30
Jesper Carstens-avatar Jesper Carstens

Kampstart

Kampstart

7. maj.
13:30
Jonathan Milan vinder
Vundet +6,00

Units

3/10
Jonathan Milan vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Jonathan Milan har vundet de indlagte spurter med lethed – han ligner den hurtigste i årets felt.
  • Milan tabte spurten på 3. etape, men brugte meget tid ude i vinden. Det bør blive anderledes i en normal spurt, hvor Pogacar ikke er foran.
  • Lidl-Trek har i min bog det klart bedste leadout-hold. Det betyder at Milan sandsynligvis starter spurten fra én af de forreste placeringer.

| Sidst opdateret:


Analyse

Giro d’Italia – 4. etape

Spurten på 3. etape blev forstyrret af at Tadej Pogacar og Geraint Thomas var i offensiven med 3 kilometer igen, og det betød blandt andet at Jonathan Milan endte med at sidde meget ude i vinden. Ikke desto mindre var han ikke langt fra at vinde, og det vidner meget godt om hvor stærk Milan er lige nu.

For han ligner en rytter, der er markant stærkere end de øvrige i spurterne. I al fald har han vundet de indlagte spurter, som han har deltaget i, med stor nemhed. Og taget i betragtning hvor længe, han var i vinden på 3. etape, så var det imponerende at kun en lynende hurtig Merlier kunne gå forbi til sidst.

Der er også en anden fordel for spillet: Lidl-Trek er på papiret et rigtig stærkt hold med Stuyven, Theuns og Consonni. Det fejlede på 3. etape, da de sad splittet fra hinanden, men alle tre har tidligere bevist hvor dygtige de er i rollen. Jeg har en klar forventning om det bliver bedre på 4. etape.

Men på 4. etape er der også en bakke som vi så det på 3. etape. Denne gang er vejen dog ret bred, og jeg har en forventning om at der er mere kontrol med sagerne. Jeg tror, vi får en mere klassisk spurt – og så bør Milan være den helt store favorit i min bog.

Oddset fifler frem og tilbage mellem odds 2,85 og odds 3. Kan du få over odds Jeg har omkring 34-35 % på Milan. Tre units afsted på dette spil.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar