18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -10,8
TBP 86,9%
Hitrate 45,0%

Gilles Simon-Holger Rune-29. September 2021 15:00

Units 4/10 Tabt
Gilles Simon vs Holger Rune
Gilles Simon +4,5 Partier
29. september 2021 15:00
Marathonbet
Tippet til 1.75
Udgivet 28. september 2021 19:05
Den danske tenniskomet Holger Rune kommer fra en fremragende uge i Metz, hvor det blev til karrierens anden kvartfinale i ATP regi, og den første på indendørs hardcourt. Baseret på sidste uges præstation er han gjort til storfavorit i opgøret mod den franske veteran Gilles Simon, men jeg har på fornemmelsen at franskmanden kan drille den unge dansker.

Simon afsluttede 2020 sæsonen med en placering som verdens nr. 63, men er sidenhen stille og roligt silet ned igennem ranglisten på grund af en selvvalgt pause, samt dårlige resultater på grus og græs. Derfor huserer han nu på en placering som nr. 99 i verden, men på hans ældre dage har han klart været bedst på hardcourt og indendørs hardcourt, så man bør tage dette fald i placeringer med et gran salt. Hans stats på indendørs hardcourt i ATP regi de sidste 12 måneder understøtter dette, hvor han har hold/break stats på 112,2 (76,1 + 36,1), hvilket er fortrinligt. Særligt hans break stats illustrerer hvilken spiller Simon er på dette underlag, hvor han på sin gode dage kan være meget svær at nedbryde, og næsten ingen tekniske fejl begår. Senest havde Davidovich Fokina (Nr. 43 i verden) i sidste uge i Metz også store problemer med den rutinerede franskmand, inden spanskeren endelig fik trukket fra i tredje sæt. Simon har altså netop lige vist at han stadig kan blande sig med højt rangerede spillere.

Som allerede nævnt kommer Holger Rune fra en stærk præstation i Metz, hvor han fik kæmpet sig til en flot kvartfinale plads. Holger Rune har spillet meget få kampe på både challenger og ITF niveau i forhold til konkrete stats på indendørs hardcourt, men sidste uge i Metz viste faktisk en ganske brugbar trend i danskerens kampe. Medregnet både hans kampe i kvalifikationen og hovedtuneringen i Metz, var det kun hans udslettelse af Zapata Mirallas (6-0, 6-0), hvor han dækkede en linje på -4,5 partier. Ellers var han i tætte opgør mod Kohlschreiber, Fabbiano, Sonego og Carreno-Busta. De to førstnævnte vurderer jeg Simon som værende stærkere end på indendørs hardcourt, så der venter formegentligt et meget tæt opgør, hvor franskmanden kan dække linjen på +4,5 partier.

Som en sidste lille notits har Holger Rune flere gange haft problemer med benkramper i langtrukne kampe, og netop en langtrukken kamp kan der meget vel vente her, med reference til franskmandens få tekniske fejl.

Opsummeret:
– Simon har de seneste 12 måneder på indendørs hardcourt i ATP regi hold/break stats på 112,2, hvilket er fortrinligt.
– Holger Rune dækkede kun en linje på -4,5 partier i 1/5 tilfælde i Metz.
– En tæt kamp er forventet, og derfor er et forspring på +4,5 partier til odds 1,75 helt og aldeles fremragende.

Oddset på Simon er for højt og det skal udnyttes! Simon dækker linjen på +4,5 Partier.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Gilles Simon – Holger Rune Odds


Gilles Simon – Holger Rune Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar