18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

GIF Sundsvall-Oergryte FF-6. September 2021 19:00

Units 1/10 Tabt
GIF Sundsvall vs Oergryte FF
1-tallet
6. september 2021 19:00
Nordicbet
Tippet til 2.00
Udgivet 6. september 2021 08:02
Det er top mod bund, når Sundsvall og Orgryte tørner sammen i SuperEttan og det er til trods for, at der kun er otte point mellem du to klubber. Det er en utrolig tæt SuperEttan, hvor særligt bunden kan udvikle sig til et nedrykningsdrama. Der er otte hold der er indenfor tre points afstand i bunden af rækken. I toppen har Sundsvall mulighed for at spille sig et point fra en tredjeplads, endda med en kamp i hånden. Sundsvall er i skrivende stund placeret som nummer seks, mens Qrgryte er nummer 13, som giver play-off om nedrykning.

Sundsvall kommer med to sejre i træk og fire kampe uden nederlag. På hjemmebane har Sundsvall vundet fire af de seneste fem opgør, og har kun tabt et opgør hjemme på NP3 Arena i indeværende sæson. Orgryte har ikke vundet de seneste fire kampe, hvoraf de seneste tre er endt uafgjort.

Sundsvall vandt de to klubbers første opgør i sæsonen med 2-0 på udebane, og var også bedst i de to opgør i sidste sæson. Her vandt dagens hjemmehold med 4-1 på hjemmebane og 2-0 på udebane over Orgryte.

GIF Sundsvall – Oergryte FF Odds


GIF Sundsvall – Oergryte FF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar