18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 77,7
TBP 107,2%
Hitrate 47,4%

Ghana-Etiopien-3. September 2021 21:00

Units 3/10 Tabt
Ghana vs Etiopien
Ghana -1.50 (AH)
3. september 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 1.77
Udgivet 31. august 2021 07:33
De sorte stjerner fra Ghana tager imod bjerg gederne fra Etiopien. Ghana er ikke hvad de har været men kan stadig stille et hold hvor majoriteten er at finde i Europa mens alle Etiopierne er at finde lokalt.

Ghana er favoritter, med Sydafrika, til at tage gruppens ene plads videre i kvalen. Holdet er på papiret ikke hvad det var tidligere men en ny og spændende generation er på vej. Ghana kan glæde sig over at majoriteten af spillerne fortsat er at finde rundt omkring i Europa. Særligt forsvarene Yiadom Andrew (Reading), Baba Rahman (Reading), Gideon Mensah (Bordeaux), Alexander Djiku (Strasbourg) og Daniel Amartey (Leicester). Midtbanespillerne Iddrisu Baba (Mallorca), Thomas Partey (Arsenals) FC og Emmanuel Lomotey (Amiens) samt de offensive Gyasi Emmanuel (Spezia), Kamal Deen Sulemana (Rennes), Kudus Mohamed (Ajax) og Jordan Ayew (Crystal Palace). En meget stærk defensiv og en kreativ og hurtig offensiv. Ghana ansatte den tidligere storspiller Akonnor (tild Bundesliga) som træner i slut 2020. Med tre sejre i otte kampe har det ikke været en succes fra dag 1 men det er blevet til point i tre af fire kampe af betydning.

Etiopien er et af de lavest rangerende afrikanske hold i CAF's VM kval. De måtte igennem første kval runde hvor de slog svage Lesotho på reglen om udebanemål. Deres var tilfældigvis et selvmål. Etiopien gør sig sjældent positivt bemærket på kontinentet. De var med til AFCON i 2013 men derudover er det årtier siden. Majoriteten af spillerne, alle på nær én, er at finde lokalt. Det er dog ikke en liga der har succes i CAF klub turneringerne. Holdene skal igennem første kval runde og kommer sjældent længere end den anden. En anden ulempe er at ligaen har ligget stille siden slutningen af maj. Det er nok ikke urealistisk at forvente en flok rustne spillere.

Ghana er ved indkører en gruppe nye spillere på deres landshold. Det er heldigvis for dem en flok talentfulde spillere med base i Europa. Etiopien kommer med spillere fra deres lokale liga, og gør sig meget sjældent positivt bemærket i denne del af kvalen. Spilleren mangler kampform mens Ghana har flere med minutter i benene fra Premier League, Ligue 1, La Liga osv. Efter denne kamp rejser Ghana til Sydafrika for at møde gruppens bedste modstander. Her tager spillerne fra England ikke med og mon ikke de er klar på at brænde banen af her, inden de rejser hjem til deres respektive klubber.

Alt i alt er Ghana berettiget favoritter her og har gode chancer for at starte gruppen med en sikker sejr.

Ghana – Etiopien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. september 2021 20:56.

Ghana – Etiopien Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar