Getafe vs Sevilla – 30. mar. 14:00

Fodbold LaLiga
Getafe
Sevilla
30. mar.
14:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

30. mar.
14:00
Over 5,5 kort (AH)
Vundet +3,72

Units

4/10
Over 5,5 kort (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • To korthidsige mandskaber
  • Seneste 3 af 4 indbyrdes er gået over linjen
  • Begge hold i positioner, hvor det spidser til

Analyse

Getafe er den helt store kortsluger i La Liga, hvor man har fået groteske 103 gule kort og 9 røde i sæsonens 29 kampe. Sevilla scorer også flot med 79 gule og 4 røde, og det er to aggressivt spillende mandskaber, der tørner sammen. Samler man deres snit pr. kamp så ligger det over 7 kort, og hos Bet365, hvor rød tæller dobbelt, så gør det intet, at der er iltre spillere hos begge mandskaber.

De seneste 3 af 4 indbyrdes opgør er da også gået over linjen, og selvom begge hold har været pæne, hvad angår korttildelinger den seneste tid, så øjner jeg gode muligheder for, at vi havner over linjen i opgøret. Netop de seneste kampes lave antal kort har bragt linjen ned i et leje, hvor den meget sjældent befinder sig, når Getafe er i ilden. Det er for lavt alene af den betragtning, at de møder Sevilla, som gerne vil have liv i kampene, og som har mange hårdt spillende spillere på holdet.

Sevilla har gang i en dårlig sæson, og afstanden til nedrykningsstregen er på blot 6 point. Det giver lidt ekstra tænding på drengen, da der er enormt meget på spil for den hæderkronede klub, og det giver ofte bedre muligheder for kort til Sergio Ramos & Co. Getafe ligger pænt placeret i midten af tabellen, men har en afstand på 8 point til europæiske pladser, og det er lidt ved at være sidste udkald, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at spille sig ind i den kamp.

Derfor er det også en kamp, hvor modgang og et resultat imod kan give ekstra store frustrationer hos spillerne, og det satser vi på, bliver til hårde forseelser og kort. Villanueva er en middel-dommer, når det drejer sig om kortsnit, og han er ikke så rundhåndet med de røde kort. Det skal dog nævnes, at han endnu ikke har dømt Getafe i sæsonen, og det kan – som man ser på kortstats – være med til at hæve snittet betragteligt.

Derudover spilles kampen midt på dagen i frodigt forårsvejr, og det kan gøre kampen mindre hård og mere venskabeligt med en hyggelig sindsstemning på tribunen. Vi håber dog, at Getafe trækker i de vanlige arbejdshandsker og holder snittet, eller bare noget i nærheden.

Borja Mayoral er ude med en skade for Getafe, mens Jesus Navas fra Sevilla er ramt af karantæne.

AC Milan vs Inter
AC Milan

Uafgjort

Inter

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

23. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Lazio vs Juventus Coppa Italia
dagens-spil-avatar dagens-spil
dagens-spil-avatar dagens-spil
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:30
Exeter vs Oxford League One
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:30
Wycombe vs Charlton League One
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:00
AFC Wimbledon vs Walsall League Two
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart Bundesliga
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar