Getafe vs Granada – 29. jan. 21:00

Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Getafe vs Granada
Getafe vinder
Tippet til 1.85
Units 6/10
Vundet +5,10
Udgivet 29. jan. 10:03

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Getafe har en voldsom farlig spiller i form af den spanske angrebspiller Borja Mayoral, som har scoret hele tretten mål i tyve kampe i ligaen, samt to scoringer i pokalkampe. Mayoral har en fortid hos klubber som eksempelvis Roma og Real Madrid. Der er også god værdi i en scoring fra hans side mod et svagt defensiv hos udeholdet.

✅ Billedet af tabellen skjuler lidt det faktum, at Getafe har spillet to kampe færre end sine ovenstående konkurrenter. Med to potentielle sejre i de kommende kampe, så vil holdet kunne være placeret ganske tæt på de europæiske pladser.

✅ Granada er mildest talt elendige. Holdet har ikke formået at score et eneste mål i de seneste fem kampe. Derudover er man det næstværste udehold i ligaen, hvor man blot har formået at hente et point og dermed ni nederlag i ti kampe.

Vi skal til Spanien til opgøret mellem Getafe og Granada. Hjemmeholdet er placeret i midten af tabellen. Efter en relativ stabil udvikling i det meste af sæsonen, så har formkurven på det seneste set et dyk med tre nederlag i de seneste fem kampe. Klubben har dog spillet to kampe mindre end sine ovenstående konkurrenter i tabellen og ville med to sejre kunne komme betydeligt tættere på pladserne til europæisk fodbold.

Granada har en elendig sæson og det er svært at forestille sig, at de rent faktisk skulle undgå at rykke ned. Klubben er i øjeblikket næstsidst i tabellen og har blot vundet to kampe i sæsonen. Ikke overraskende er Granada en af de værste hold defensivt i ligaen.

Holdnyt Getafe

Getafes træner Jose Bordales må undvære en række spillere til karantæne. Forsvarsduoen Damian Suarez og Jose Angel Carmona er begge fraværende, mens det samme er gældende for den spanske midtbanespiller Lous Milla.

Positivt for offensivt er det faktum, at de to angrebspillere Jaime Mata og Juanmi Latasa begge er tilbage efter at have afsluttet deres respektive karantæner.

På skadeslisten er fortsat Mauro Arambarri og Ilaix Moriba.

Holdnyt Granada

Træner Alexander Medina må undvære fire stamspillere til dagens opstilling. Den spanske forsvarsspiller Jesus Vallejo er tilføjet skadeslisten, hvor reservemålmanden Raul Fernandez allerede befinder sig.

Derudover er midtbanespilleren Martin Hongla og den argentiske angrebspiller Lucas Boye begge ude med karantæner til dagens kamp.

Spilforslag

Hvis man ser bort fra Getafes formkurve på det seneste, så er man overordnet set temmelig stærke hjemme på Estadio Coliseum. Således er det kun blevet til et enkelt nederlag hjemme, mens man har vundet fem ud af ni kampe.

Den negative trend skal brydes og hvilken mere oplagt mulighed end dagens kamp mod et af de værste udehold i hele ligaen.

Jeg ser solid værdi i en hjemmesejr og synes chancevurderingen også burde have været højere end det er prissat til pt. Jeg vælger derfor at spille seks units på sejr til Getafe.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om LaLiga her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Getafe – Granada Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Getafe – Granada

Getafe: Skader og karantæner

Granada: Skader og karantæner

Getafe – Granada Head 2 Head

Flere Tips

20. apr.
22:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.63
21. apr.
16:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.40
20:30
Units 3/10
Tippet til 1.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar