18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Germany-Armenia-5. September 2021 20:45

Units 2/10 Tabt
Germany vs Armenia
Tyskland vinder og under 4.5 mål
5. september 2021 20:45
Betfair
Tippet til 1.70
Udgivet 3. september 2021 14:06
Tyskland og Armenien går head to head om førstepladsen i gruppen. Tyskland har været mindre imponerende i 2021 mens Armenien har vist defensivt forbedringer.

Tyskland står med ni point for fire kampe men har ikke været imponerende. Defensiven har holdt målet rent i tre af fire kampe og har, på trods af nederlaget til Nord Makedonien, været deres styrke. Ind er kommet Hans Flick, og han debuterede med en 0-2 sejr mod Litchenstein. Forsvaret gav intet væk men offensiven med Werner, Sane, Havertz & Musiala gav ikke just tiltro til at Tyskland er et hold der offensivt kører modstanderne over. Havertz og Musiala er stadig unge og det tager nok et par år før den nye tyske hold er helt oppe i omdrejninger.

Armenien kan være meget tilfredse med deres start på VM kvalen. Flotte sejre mod Island og Rumænien hjemme og en stærk defensiv præstation seneste mod Nord Makedonien. Armenerne har nu en enestående og realistisk chance for at snuppe en top 2 plads i gruppen. Stjernen Mkhitaryan er med igen mens forsvar Haroyan vender tilbage fra karantæne. Armenien har været et hold i fremgang siden træner Caparrós overtog ansvaret i marts 2020. De vandt deres Nations League gruppe og har kun tabt to af 12 kampe og har blot lukket 2+ mål ind i fire kampe.

Tyskland er 1,10 favoritter hjemme mod Armenien og har rigtigt gode chancer for at tage sejren. Armenien kan dog bide fra sig, og særligt defensiven kan volde Tyskland problemer. Under 4,5 mål står i 1,45-1,55 i øjeblikket mens Armenien står til 60% sandsynlighed for ikke at scorer. Gode chancer for en mindre tysk sejr.

Germany – Armenia Odds


Germany – Armenia Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar