Georgien vs Luxembourg – 21. mar. 18:00

Fodbold EM
Georgien
Luxembourg
21. mar.
19:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

21. mar.
19:00
Begge hold scorer: ja
Tabt -2,00

Units

2/10
Begge hold scorer: ja 2.20*

Tip-boosters:

  • Georgien og Luxembourg har en enestående chance for at kvalificere sig til EM. Gæsterne klart forbedret de seneste år og kommer for at spille sin chance.
  • Georigen skuffede i gruppen ved kun at slå Cypern. De kom dog på tavlen i alle på nær én kamp. Deriblandt begge mod Norge og Spainen.
  • Luxembourg havde sin bedste kval nogenside. De tabte blot til Portugal x2 & Slovakiet men mere iøjefaldende scorede de 13 mål undervejs.

| Sidst opdateret:

Analyse

Georgien skuffede i kvalen men succes i deres nations league gruppe har givet dem en ekstra chance. Østlandet nyder godt af stjernespilleren Khvicha Kvaratskhelia kvaliteter og hans fire af deres 12 mål i kvalen. Han er dog ikke ene mand som kan bidrage her da Georges Mikautadze har fundet målformen hos Metz med fem mål denne sæson. Afbrudt af et kort ophold hos Ajax. Georgien nyder generelt godt af en stærk hjemmebane. Spanien vandt 1-7 der men ellers blev både Norge og Skotland sendt hjem uden tre point.

Luxembourg har taget store skridt i den rigtige retning de senere år. De er ikke længere den miniput man forbandt dem med, og det skyldes blandet andet nationaliseringer af flere udlænginge. Træner Holtz har været en del af den rejse. Luxembourg var nr 130 i verden da han overtog dem og de har de senere år ligger i 80’erne. Mere relevant er at han fortrækker at spille med to angribere på toppen. Desværre for dem bliver det uden næst-topscorer Sinani som afsoner karantæne. Luxembourg blev 3’er i deres kval gruppe men ligeså imponerende er det at kun Portugal x2 og Slovakiet slog dem. Mod Bosnien og Island scorede de ti mål på de fire kampe. Nationer sammenlignlige med Georigen.

Georgien er nok det bedre hold på papiret og særligt grundet Khvicha Kvaratskhelia. De må forventes at tage initiativet men Luxembourg har vist at man ikke skal undervurdere dem og har tidligere scoret pænt med mål mod nationer af Georgien’s størrelse. Det har værterne også selv gjort og det ligner på den baggrund endnu en kamp hvor begge hold kommer på tavlen.

Få flere fodboldtips på SpilXperten og dyk ned i alt om EM 2024 her.

Spanien vs England
Spanien

Uafgjort

England

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Corinthians vs Gremio Serie A
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Club Brugge vs KV Mechelen Jupiler Ligaen
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Drogheda United vs Waterford FC Premier Division
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs AGF 3F Superligaen
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Flamengo vs Atletico GO Serie A
5. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Holdforfølgelse (M)
9. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Vitesse vs Telstar Eerste Divisie

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar