Georgien vs Grækenland – 26. mar. 18:00

Fodbold EM
Georgien
Grækenland
26. mar.
18:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

26. mar.
18:00
Under 0.5 mål i 1. halvleg
Vundet +5,60

Units

4/10
Under 0.5 mål i 1. halvleg %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Meget på spil kan gøre det taktisk låst
  • Grækerne med en habil defensiv
  • Seneste to indbyrdes opgør er endt 0-0 til pause

Analyse

Der er uendeligt meget på spil i dette opgør, hvor vinderen kvalificerer sig til sommerens EM-slutrunde. Derfor bliver det sandsynligvis også en smule nervøst og taktisk låst, fordi man absolut ikke skal give modstanderen en lillefinger, og derfor kan det hurtigt blive en kamp om at undgå frem for at opnå. Georgien slog Luxemborg 2-0, mens Grækenland besejrede Kazakhstan 5-0.

Begge nationer viste stærke defensive takter, og i en udekamp, hvor grækerne kan komme under tryk i Tbilisi, så har man en stærk organisation at falde tilbage på, som har holdt Frankrig og Holland stangen i lange perioder af gruppespilskampene. Grækenland er da bestemt heller ikke noget hold med et voldsomt offensivt udtryk, men man ramte i den grad topniveauet hjemme mod Kazakhstan.

Georgien kan true individuelt med Kvaratskhelia og Zinvzivadze i front, men jeg tror ikke, grækerne kommer til at efterlade dem meget plads, og generelt forventer jeg en kamp, hvor holdene åbner lidt påpasseligt op for ikke at blotte sig bagude. Der er så meget på spil, at man ikke kommer til at løbe store risici ved at gå for offensivt til værks, og når modstanderen besidder gode offensive kort, så kommer man til at gardere sig ekstra meget bagude, hvilket kan gøre det til en tilbageholdende kamp, fordi grækerne kommer til at stå kompakt.

De to mandskaber mødtes i VM-kvalifikationen, hvor det i begge opgør stod 0-0 til pausen, og jeg synes, odds 2,40 for dette udfald er en flot pris, hvilket næsten vil gælde for samtlige nationer i en tæt affære, hvor en EM-slutrunde er på spil.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar