18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Gent – Anorthosis-30. September 2021 18:45

Units 6/10 Vundet
Gent vs Anorthosis
Gent holder rent bur
30. september 2021 18:45
Nordicbet
Tippet til 2.10
Udgivet 28. september 2021 12:57
Gent og Partizan ligner de to klare favoritter i Gruppe B af Conference League, hvor de er parret med Flora fra Estland og Anorthosis fra Cypern. Anorthosis der for blot anden gang i klubbens historie deltager i et europæisk gruppespil, og som sidste år sluttede blot 4’er i Cyperns liga hele 22 point efter Omonia på førstepladsen.

De har øvenikøbet mistet 3 af deres 4 mest scorende spillere fra sidste sæson, og truppen virker ud fra sæsonstarten på Cypern til at være svækket ift. sidste år. De lagde deres gruppespil ud med at møde Partizan hjemme, hvor der var en vis kvalitetsforskel at spore. Partizan tillod stort set ikke en reel chance, og afslutninger kom mest udefra feltet når Anorthosis testede sig selv af.

Nu rejser man til Belgien hvor Gent venter, det belgiske hold, der sidste år sluttede 5’er, men som i år dog har fået en haltende start. Gent fik dog vist sig fint frem i første opgør ude mod Flora, hvor man hentede en 0-1 sejr. Her var det heller ikke meget man tillod til Flora, og det tegner godt for Gents muligheder for at holde fokus over 90 minutter.

Partizan havde stor succes med at lukke Anorthosis godt og grundigt ned, da de mødte dem på udebane. Her endte oddset for BTS NEJ i odds 1,75, mens vi nu med Gent på hjemmebane er oppe og ramme 1,83. Gent skal på trods af en svingende start i den belgiske liga, trods alt vurderes som værende en tand stærkere end Partizan.

2,10 på at cypriotiske Anorthosis ikke kommer på tavlen, skal der være godt over 50% chance for og dermed et rigtig flot odds.

Gent – Anorthosis Odds


Gent – Anorthosis Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar