Gambia vs Tchad – 29. marts 2022 19:00

Africa Cup of Nations Qualification Preliminary Ro | African Nations Cup
Gambia AH-1
Tippet til 1.78
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 29. mar. 13:09
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

CAF, African Cup of Nations Kval.
Neutral bane i Marokko.

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Gambia har fået samlet et stærkt hold. De var med til AFCON i januar og de fleste er med igen her.

2️⃣ Chad er en af de mindste fodboldnationer i Afrika. Har aldrig deltaget ved AFCON før.

3️⃣ Chad har rigtige mange nye spillere med. Hele 23 mand har spillet 3 eller færre landskampe. Alle fra lokale eller små klubber.

Gambia er en fodboldnation i fremgang. De har hoppet hele 32 pladser på verdensranglisten de seneste par år og krydrede det med deres første AFCON deltagelse tilbage i januar. Her nåede de en flot kvartfinale plads efter at have slået Mauritanien, Tunesien og Guinea på vejen. En del af deres succes kan tilskrives træner Tom Saintfiet. Belgieren har et enormt kendskab til afrikansk fodbold og har tidligere fået hold som Malarwi til at præsterer det bedste de nogenside har gjort. Han nyder godt af at Gambia, på trods af deres størrelse, har flere spændende spillere. Majoriteten er at finde rundt omkring i Europa, hvor særligt forsvar Colley (Sampdoria), midtbanespillerne Marreh (Gent) & Barrow (Jeonbuk) samt de offensive Barrow (Bologna) & Ceesay (Zurich) er vant til et pænt niveau.

Chad er en lille fodboldnation. De har aldrig været til AFCON og fik i deres seneste kval gruppe blot ét point efter seks kampe. Nu har de en relativ stor sandsynlighed for at ryge ud i kval runden før gruppespillet. På papiret er der heller ikke meget at råbe hurra for, for Chad. Alle på nær fire spiller enten i Chad eller Angola mens de fire alle er at finde i Ungarn. Majoriteten af dem har tilmed meget begrænset international erfaring. De lokal hold deltager ikke i CAF, Champions League kvalen og det er et par år siden de var med i Confederations Cup kvalen (ryger ud indenfor de første par runder). På landsholdsregi har hele 23 mand 3 eller færre landskampe og de fleste endda blot én eller ingen (det omvendte opgør). Det er på den baggrund ikke overraskende Chad blot har vundet én landskampe indenfor 90min siden 2015.

Gambia behøver død og pine ikke at vinde for at gå videre. De vandt 0-1 i det omvendte opgør og skal nu sikre sig videre deltagelse på en neutral bane i Marokko. Gambia er dog det bedste de har været i rigtigt mange år og truppen lader til at være forenet og nyder at spille under Tom Saintfiet ledelse. Chad har jeg ikke den store fidus til. De er internationalt uerfarne og har været blandt de ringeste afrikanske hold de sidste 3-4 år. Gode chancer for at Gambia slukker alt tvivl ved at vinde og måske endda med 2+ mål.

Gambia – Tchad Odds


Gambia – Tchad Head 2 Head


Flere Tips

10. jun.
Units 4/10
Tippet til 4.80
21:00
Units 1/10
Tippet til 2.09
11. jun.
20:30
Mads Larsen
Units 3/10
Tippet til 1.87
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar