Galatasaray – Lazio-16. September 2021 18:45

Galatasaray – Lazio
Begge hold scorer
18:45 16. september 2021
Tippet til 1.80
Units 3/10
Tabt
Udgivet 15. september 2021 13:41
Torsdag aften står den på Europa League, her tager Galatasaray imod italienske Lazio, og der er god grund til at tro, at begge hold kommer på tavlen her. Det vælter med mål i de to holds kampe, og evnerne i offensiven er større end dem i defensiven.

Galatasaray var ellers i spil til Champions League i denne sæson, men drømmene om at spille med i det fineste europæiske selskab led et lynhurtigt knæk, da tyrkerne blev skilt ad af PSV i første opgør. Selvom indsatsen fra Galatasaray var bedre i returopgøret, så var der ikke noget at stille op, og de blev sendt ud med samlet 7-2. Siden er det blevet til to kvalrunder for at spille sig i Europa League, og det er ikke gået helt gnidningsfrit, selvom de både har sendt St. Johnstone og Randers ud. I den hjemlige liga er det blevet til to sejre og to x'er i de første fire kampe. De to seneste kampe er begge endt 2-2, selvom Galatasaray i begge tilfælde var foran med 2-0.

Lazio har også haft særdeles godt gang i målscoringen i deres første kampe i sæsonen. Tre kampe spillet, to sejre og et nederlag med en målscore på 9-4. Romerne har indkasseret mål i alle tre kampe, men har til gengæld også vist, at de kan lave et hav af mål, selvom de gik målløse fra banen senest mod AC Milan. Der er kommet større bredde til offensiven i form af Zaccagni, Pedro og Felipe Anderson, så selvom de skulle spare lidt til spillere dette opgør, så vil der stadig være masser af kvalitet i den forreste kæde, hvor bredden er størst.

Galatasarays første 10 kampe i sæsonen har resulteret i hele 35 mål. I samtlige kampe er Galatasaray kommet på måltavlen, mens de kun i 1 ud af 10 har holdt nullet. Selv danske Randers og St. Johnstone kom på tavlen i begge opgør mod tyrkerne, så jeg er ikke i tvivl om, at Lazio også formår det. Til gengæld så er der varslet ændringer i Lazios startellever, og det kan bane vejen for Galatasarays offensiv, som endnu ikke er gået målløse fra banen. Lazios seneste europæiske eventyr kastede seks Champions League-kampe af sig, i alle seks kampe kom begge hold på måltavlen.

Jeg tror, det bliver en åben kamp i Istanbul, puljen indeholder nemlig også Marseille og Lokomotiv Moskva, så der er ingen ’walk-overs’ til at hente nemme point. Begge mandskaber vil gå efter en sejr fra start, og det tror jeg kaster mål af sig. Hos Comeon ligger oddset på ’begge hold scorer’ et godt stykke over de resterende bookmakers.

Galatasaray – Lazio Odds


Galatasaray – Lazio Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar