Frosinone vs Salernitana – 26. apr.

Fodbold Serie A
Frosinone
Salernitana
26. apr.
21:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

26. apr.
21:45
Under 2.5 mål
Tabt -5,00

Units

5/10
Under 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Salernitana er uden to af deres farligste angribere til kampen, samt to af deres vigtigste spillere på midtbanen med hensyn til holdets spilopbygning. Det er dermed svært at forestille sig et udehold, som vil skabe mange chancer i den her kamp og det understøtter spilforslaget om få mål i kampen.
  • Det er besynderligt, men hele otte af de seneste indbyrdes opgør har alle vist en samlet målscore på under 2.5 mål ved kampens afslutning. Dermed kan det undre en lidt, at vi får så høj betaling for dette udfald.
  • Frosinone har kniven for struben og skal selvfølgelig vinde kampen, men jeg tror bare ikke nødvendigvis at vi kommer til at se en målfest hos hjemmeholdet. En snæver sejr er stadig tre point på kontoen. Klubbens formkurve taler også imod en decideret målfest, hvor man ikke har sejret i de seneste tolv kampe i træk.

| Sidst opdateret:


Analyse

Fredag aften byder på absolut bundopgør i den italienske Serie A, hvor Frosinone hjemme tager imod bundproppen Salernitana. Mens Frosinone stadig har en teoretisk chance for overlevelse, så synes skæbnen at være afgjort for udeholdet.

Frosinone er i øjeblikket placeret blandt de tre nedrykningspladser, men har samme point som Udinese, men med en dårlige målscore. Yderligere tre hold er inden for blot 3-4 point rækkevidde og eftersom der fortsat resterer fem kampe i turneringen, så har hjemmeholdet alle chancer for fortsat at kunne sikre sig overlevelse.

Værre ser det ud for Salernitana, som er absolut bundprop i ligaen og har hele fjorten point op til overlevelse og med fem kampe retur som sagt, så må klubben indstille sig på, at spille i den næstbedste række i næste sæson. Salernitana har kun formået at vinde to kampe i sæsonen, hvor man heller ikke overraskende har været det mindst scorende hold i hele ligaen.

Holdnyt Frosinone

Træner Francesco Eusebio Di må undvære den albanske forsvarsspiller Sergio Kalaj, som vil være ude for resten af sæsonen med sin skade. I forsvaret savner man også Ilario Monterisi og Anthony Oyono, hvor kun førstnævte har en lille mulighed for at være at finde på bænken. Midtbanespilleren Abdou Harroui er også meldt tvivlsom til kampen.

Holdnyt Salernitana

Udeholdet er ramt af en del betydelige fravær til dagens kamp. Man mangler førstemålmanden Guillerno Ochoa, som er ude med en skade. Derudover mangler man defensivt tyske Jerome Boateng, slovakiske Norbert Gyomber, samt græske Konstantinos Manolas, som alle er ude med skader.

På midten er Giulio Maggiore skadet, mens vigtige Antonio Candreva sidder ude med karantæne grundet sit femte gule kort. I angrebet mangler man Boulaye Dia og Grigoris Kastanos, som begge er skadet. Så vi taler altså om et noget amputeret udehold. Eneste lyspunkt er, at midtbanespilleren Antonio Candreva er tilbage efter at have afsonet sin karantæne i den seneste kamp.

Spilforslag

Salernitana mangler det sidste søm i kisten for at nedrykningen er en realitet og i lyset af de voldsomt mange fravær, som klubben har til dagens kamp, så forventer jeg en kamp, hvor holdet mere eller mindre har pakket sig totalt ned og lader hjemmeholdet om at stå for alt det chanceprægede spil.

Frosinone kæmper selvfølgelig modsat for livet i den bedste række og de vil utvivlsomt gå benhårdt efter en sejr, som de sikkert også ender ud med at få, men jeg tror blot ikke vi kommer til at se en overbevisende sejr. Jeg synes oddsætterne kalkulerer for stor sandynlighed for mange mål i den her kamp og vælger derfor at spille på under 2.5 mål og jeg sætter fem units på udfaldet.

Flere spilforslag

25. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Lyon vs Paris SG Coupe de France
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Orlando City vs Columbus Crew Major League Soccer
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Västerås SK vs Brommapojkarna Allsvenskan
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Brøndby IF vs AGF Superligaen Mesterskabsspil
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs FC Nordsjælland Superligaen Mesterskabsspil
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs FC Nordsjælland Superligaen Mesterskabsspil
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar