Fremad Valby-Vordingborg-28. May 2021 19:00

Fremad Valby vs Vordingborg
Vordingborg vinder
19:00 28. maj 2021
Units 2/10
Tabt
Udgivet 27. maj 2021 22:21
Kamp: Fremad Valby – Vordingborg IF
Tip: 2-tallet
Odds: 3,60
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Med den nye struktur i Danmarksserien med op og nedrykningsspil, og et hav af nedrykkere, ligner opgøret mellem Fremad Valby og Vordingborg IF en vaskeægte gyser og en ren kamp om overlevelse – eller i hvert fald håb om overlevelse. Det er endnu uvist, hvor mange der rykker ned fra Danmarksserien, men sikkert er det, at det ser rigtig svært ud for taberen af denne kamp. Begge klubber fik en optimal start på nedrykningsspillet, hvor Fremad Valby slog det absolutte bundhold fra Roskilde Boldklub med 2-1, mens Vordingborg IF hentede en tiltrængt 1-0 over KFUM fra den øverste halvdel af nedrykningsspillet.

Fremad Valby er et rutineret Danmarksserie-mandskab, men har haft det svært i denne sæson, hvor de har lukket hele 46 mål ind i 21 kampe. Der har været en del udskiftning på holdet i løbet af sæsonen, hvilket betyder at det har haft svært ved at opbygge kontinuitet. Sammenlignet med de seneste sæsoner, ser Fremad Valby ikke nær så stærke ud.

Vordingborg IF har også haft en svær sæson efter oprykningen til Danmarksserien. Vordingborg IF råder egentlig over en fornuftig trup, men mangler en del på bredden, hvilket har kostet en del point, da sydsjællænderne har været præget af skader i bærende profiler. Til kampen her er Vordingborg uden profilerne, Andreas Lissau og Anders Nielsen, som begge har erfaring fra højere niveau. Vordingborgenserne fik en ordentlig snitter på 7-1 mod Otterup for et par uger siden, men det er som om, at det har været et wake-up call. Efterfølgende har Vordingborg vundet tre ud af fire kampe, faktisk de seneste tre, hvis man inkluderer pokalkampen fra onsdag. Med til historien skal også, at 7-1 nederlaget ikke var retvisende. Faktisk sad man med en fornemmelse af, at Vordingborg IF kunne have fået point med fra opgøret, da de to hold gik til pause med 2-1 til Otterup. Nok om den kamp. Vordingborg IF ser ud til at have fået styr på defensiven, også har de fået gang i deres to offensive profiler Mathias Drost og Nicolai Andreasen, som ellers har været præget af skader i størstedelen af sæsonen. Begge spillere er ved at være tilbage i den form, som gjorde dem til Sjællandsseriens farligste duo i sidste sæson.

Jeg mener, at Vordingborg IF bliver undervurderet i denne kamp. Jeg er med på, at det højst sandsynligt bliver tæt, men at Vordingborg skal give mere end odds 3, det ser jeg som en ’gave’ fra bookmakerne.


Fremad Valby – Vordingborg Odds


Fremad Valby – Vordingborg Head 2 Head


Skriv et svar