18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Fremad Valby-Vanløse IF-31. August 2021 19:00

Units 2/10 Vundet
Fremad Valby vs Vanløse IF
Begge hold scorer: nej
31. august 2021 19:00
bwin
Tippet til 2.25
Udgivet 30. august 2021 17:07
DBU Pokalen.
Både Fremad Valby og Vanløse rykkede ned sidste sæson. Fremad Valby til Københavnerserien og Vanløse til 3. div. Gæsterne er stærke defensive og er længere fremme end Fremad.

Fremad Valby rykkede ned i KS sidste sæson. Det resulterede i at flere spillere har forladt klubben. Deriblandt de tre spillere der var tiltænkt profil roller på holdet, i form af Cömert Aga Öcal, Daniel Elly Pedersen & Beran Camili. De har til sammen flere hundrede divisions kampe på CV'et. Sidste sæson's topscorer i nedrykningsspillet Wanda Ncube har været fraværende deres sidste to kampe, og er det måske igen.
Jimmy Mayasi var med i sæsonens første kamp men ikke den anden. Han spiller til dagligt hyggebold på Fremad's 2.holdet men kan måske komme i kamp her. Erfaren men formentlig langt fra fordums styrke. Alt i alt er Fremad dog uden en god potion offensiv erfaring og kvalitet i forhold til foråret. KS er blot to kampe gammel. Fremad har scoret i begge kampene men sæsonen er stadig ung for dem i forhold til divisionsholdene.

Vanløse måtte en tur i 3. div og sommeren blev brugt på at styrke en i forvejen stærk defensiv. Ind er kommet tre defensive spillere i form af Christian Vergmann Klausen, Magnus Højland (formentlig fraværende) og Emil Bodholdt-Larsen. Klausen og Larsen med 2. div erfaring. De støtter op om en i forvejen stærk defensiv med Lasse Krogh på mål samt Nicolai Johansen, Daniel Dara og Daniel B. V. Nielsen i bagkæden. Offensiven har haft sine afgange men ind er kommet Morten Nielsen (formentlig fraværede) og Ayoub Sørensen. Erfaringen er i top. Vanløse har spillet seks kampe indtil videre. Her har de holdt målet rent i tre af kampene og blot to gange er begge hold kommet på tavlen.

Begge har haft sine afgange henover sommeren og begge er svækket offensivt. Vanløse har dog fortsat bevaret sit stærke defensive fundament og har allerede vist at de kan holde modstanderne fra målet. Bedre modstandere end Fremad Valby. Fremad slog Brønshøj i sidste runde men hvepsene har set bedre dage.

At begge hold ikke scorer har lukket omkring odds 1,90-2,00 i Vanløse's tre seneste kampe. At man nu får 0,25 mere mod et ringere hold virker generøst.

Fremad Valby – Vanlu00c3u00b8se IF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Fremad Valby
Vanløse IF
Odds are subject to change. Last updated 31. august 2021 19:06.

Fremad Valby – Vanlu00c3u00b8se IF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar