Fremad Amager vs Nykøbing FC – 26. maj. 18:30

Fodbold icon
1. Division Kvalifikationsspil | 1. Division
Fremad Amager vs Nykøbing FC
Over 2.5 mål i 1. halvleg
Tippet til 5.50
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 24. maj. 08:06

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ En kamp der råber og skriger på mål, og jeg satser på der allerede bliver gang i den i 1. halvleg

✅ Fremad Amager har kæmpet alt hvad de kunne, men har netop fået besked på at de ikke for lov at fortsætte i Nordicbet ligaen, grundet økonomisk rod.

✅ Nykøbing er ligeledes rykket ned og har spillet en masse målrige kampe på det seneste. De sejler defensivt, men har nogle stærke offensive og formstærke spillere

Jeg har svært ved at se det her blive en kedelig målfattig affære. Meget svært.

Nykøbing har hele tiden været et notorisk over hold, og det er bestemt ikke blevet mindre udtalt efter de er rykket ned. Når man lukker 64 mål ind i 30 kampe, så skal man selvfølgelig rykke ned.

Samtidig med at Nykøbings defensiv er hullet, så har de faktisk nogle ganske stærke offensive kort – der i hvert fald ikke er gået på ferie. Topscorer Kjerrumgaard har formået at score 13 mål for rækkens svageste hold, og har scoret 3 mål i hans seneste 3 kampe. Hans offensive kollega Emilio Simonsen er også vågnet op til dåd og har med 3 mål i hans seneste 3 kampe fundet formen på et sent tidspunkt.

Fremad Amager har kæmpet en brav kamp på det seneste, og jeg føler virkelig med dem. En fed klub med masser af fans, der bare har sejlet rundt økonomisk længe nu – og det har altså netop resulteret i at de må en tur ned i 2. division uanset hvad. De var med 99 % sikkerhed rykket ud alligevel, men den her situation var ikke noget spillerne kendte noget til.

Da de 2 hold mødtes i Nykøbing for en måneds tid siden blev der scoret 3 mål indenfor kampens første 17 minutter.

Jeg forventer en kamp hvor Amager smider tøjlerne og bare går på banen for at spille fodbold. Der kommer sikkert masser af tilskuere som der plejer, det er fredag og solen skinner.

Jeg forsøger en fræk variant hvor vi skal bruge 3 mål allerede i 1. halvleg. Betalingen er dog tilpas flot til at den klart skal have et skud.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Fremad Amager – Nykøbing FC Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Fremad Amager – Nykøbing FC

Fremad Amager: Skader og karantæner

Nykøbing FC: Skader og karantæner

Fremad Amager – Nykøbing FC Head 2 Head

Flere Tips

3. mar.
13:00
Units 5/10
Tippet til 1.70
13:05
Jesper Carstens
Units 3/10
Tippet til 3.25
13:05
Jesper Carstens
Units 2/10
Tippet til 6.00
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar